«Δάγκωσες τη λαμαρίνα», αλλά το παίζει αδιάφορος; Μην μασάς! - AllYou.gr

Search

«Δάγκωσες τη λαμαρίνα», αλλά το παίζει αδιάφορος; Μην μασάς!

Ρόδα είναι και γυρίζει.. 

28 Μαρτίου 2015
Συντάκτης : Ειρήνη Διαμαντακίδου

Όταν ερωτεύεσαι κάποιον με την πρώτη ή τη δεύτερη ματιά και εκφράζεσαι... απλόχερα, αλλά εκείνος αδιαφορεί και συμπεριφέρεται σαν να μιλάτε διαφορετική γλώσσα, μπορεί να κάνει να αισθανθείς ντροπή. 

Ντροπή είπα; Μα γιατί να ντραπείς επειδή εξωτερικεύεις το αληθινό σου συναίσθημα; Η απόρριψη, έχω να σου πω, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες ή μάλλον και στις ομορφότερες και πιο γοητευτικές γυναίκες.

Αν, λοιπόν, βιώνεις μια παρόμοια ερωτική- απογοητευτική εμπειρία, τότε δεν έχεις παρά να μπεις στη διαδικασία αποδοχής του δεδομένου (δεν σε θέλει, είναι ολοφάνερο) και να το πάρεις απόφαση, ότι δεν ήταν γραφτός ο έρωτας για εσάς. 

Κάνε την αρχή, για να το εμπεδώσεις, με τις παρακάτω μικρές αλλά χρήσιμες, φιλικές συμβουλές.

• Αξιοποίησε παραγωγικά και δημιουργικά το χρόνο σου και μην τον επαναφέρεις στο προσκήνιο, παρακολουθώντας την καθημερινότητα του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ως πρόσωπο σε έχει βγάλει από την προσωπική του ζωή.

• Κάνε μια λίστα με όλες του τις ατέλειες, εξωτερικού και εσωτερικού τύπου. Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε θα συγκεντρώσεις και τους λόγους – επιχειρήματα που θα στηρίξουν το γεγονός, ότι είσαι καλύτερα μακριά του.

• Μοιράσου την εμπειρία αυτή με κοντινούς και καλούς φίλους, που θα κρίνουν αντικειμενικά. Έτσι, θα νιώσεις πως δεν είσαι μόνη σε αυτόν τον άδικο κόσμο.

• Μην επιτρέψεις αυτό το τεράστιο «Χ», να επηρεάσει αρνητικά την αυτοπεποίθησή σου. Το γεγονός, ότι εκείνος δεν αισθάνθηκε το ίδιο πάθος ή την ίδια έλξη με εσένα, δεν είναι εις βάρος σου. Υπάρχουν δεκάδες λόγοι για τους οποίους δυο άνθρωποι δεν ταιριάζουν.

• Βγες ραντεβού με κάποιον άλλον και δώσε νέες ευκαιρίες στον εαυτό σου, διότι θα βρεις τον κατάλληλο, που θα σε εκτιμήσει και πού ξέρεις; Μπορεί το νέο σου φλερτ να απέχει μίλια από τον Brad Pitt,  που σου πήρε τα μυαλά!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!