Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παντρεύεσαι; 5 τρόποι για να μην αφήσεις το άγχος της μεγάλης μέρας να σε πάρει από κάτω

Όλα του γάμου εύκολα...



Κάθε γυναίκα, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται, έχει φανταστεί έστω και για μία φορά πώς θα ήταν ήθελε να είναι ο γάμος της. Αν πρόκειται να ανέβεις σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας κι ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που περίμεναν... από πάντα αυτή τη μέρα, περιμένεις να είναι όλα τέλεια. Αν το καλοσκεφτείς βέβαια, κάθε γάμος έχει και τα αναπάντεχά του, γι' αυτό προσπάθησε να απολαύσεις το δικό σου χωρίς υπερβολική υστερία και άγχος.

Πολλές γυναίκες όμως δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα πριν από το γάμο τους, αλλά μετά, αφού μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα από όλη την υπερένταση, το τρέξιμο και τη διασκέδαση, πέφτουν σε μελαγχολία. Αν νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε αυτό το στάδιο, πάρε μερικές ιδέες γα το πώς θα τα βγάλεις πέρα.

1. Μην ξεχνάς ότι ο γάμος σου είναι πιο σημαντικός από μία ημέρα

Σίγουρα θέλεις να είναι όλα τέλεια για την ημέρα του γάμου σου αλλά δεν πρόκειται για την αρχή και το τέλος των πάντων. Δες το σαν τον εορτασμό της αγάπης σας και προσπάθησε να έχεις φυσιολογικές απαιτήσεις από εκείνη την ημέρα.

2. Κάνε σχέδια για το μέλλον

Ξεκίνα να σχεδιάζεις το πώς θα ήθελες να είναι η σχέση σου στο μέλλον και να δουλεύεις για την επιτυχία της. Σκέψου, για παράδειγμα, πώς θα μπορούσατε να περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί, τι ευθύνες πρέπει να αναλάβεις κτλ.

3. Προετοιμάσου

Έχε στο μυαλό σου ότι είναι πιθανό να βιώσεις μια απογοήτευση. Είναι καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη για κάτι, παρά να μην το σκέφτεσαι καν σαν ενδεχόμενο.

4. Εστίασε εκεί που πρέπει

Πολλά είναι τα ζευγάρια που εστιάζουν περισσότερο στο πώς θα ήθελαν την ημέρα του γάμου τους, απ' ότι την ίδια τους τη σχέση. Αφιέρωσε ένα μέρος της ενέργειάς σου για να κρατήσεις τη σχέση σου ζωντανή και υγιή – είναι πολύ πιο σημαντικό από μία μόνο μέρα.

5. Πες ναι στις αναμνήσεις

Δες τις φωτογραφίες και το video του γάμου σου και μίλα με φίλους και συγγενείς. Χρησιμοποίησε τα για να ξαναζήσεις το γάμο σου και να θυμηθείς όλες τις ωραίες του στιγμές.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου