Χωρίσατε; 4 τρόποι να διατηρήσετε τους κοινούς σας φίλους - AllYou.gr

Search

Χωρίσατε; 4 τρόποι να διατηρήσετε τους κοινούς σας φίλους

Ειλικρινά, δε σου φταίνε σε τίποτα..

06 Απριλίου 2015

Πώς μπορείς να τον διαγράψεις μια για πάντα από το νου σου, όταν έχεις ακόμα επαφές με τους κοινούς σας φίλους, όταν πρέπει να παρευρεθείς στο ίδιο πάρτι ή οι πιθανότητες να τον πετύχεις καθημερινά εκεί έξω είναι περισσότερες, από ότι όταν ήσασταν ζευγάρι; Μάλλον είναι λιγάκι δύσκολο, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να το χειριστείς, χωρίς να βγεις χαμένη, μειώνοντας παράλληλα το ενδεχόμενο να συμπέσετε ο ένας επάνω στον άλλον. 

1. Μίλησε ανοιχτά στους κοινούς σας φίλους για τα συναισθήματα που τρέφεις προς το πρόσωπο του και εξήγησέ τους το γεγονός, ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και μακριά από οτιδήποτε τον θυμίζει. Θα σε σεβαστούν.

2. Απέφυγε το κουτσομπολιό. Αν αναφέρεσαι με κακή διάθεση στα μειονεκτήματά του και σε ακούν με προσοχή, αλλά κάτι στη συμπεριφορά τους σου φαίνεται περίεργο, τότε μήπως κάνουν ίδιου τύπου κουβέντα και εις βάρος σου;

3. Επειδή ρωτώντας πας στην... Πόλη, μάθε για την πιθανότητα της παρουσίας του τη δεδομένη στιγμή και σε συγκεκριμένο μέρος. Οι φίλοι σας θα ξέρουν και έχεις κάθε δικαίωμα να αποφασίζεις το αν θα τους ακολουθήσεις ή όχι.

4. Μην ασκείς πίεση. Οι κοινοί φίλοι είναι δεδομένο πως θα βρίσκονται πάντα κάπου στη μέση, όπως και η αλήθεια.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!