Πρώτο ραντεβού μετά από έναν χωρισμό: Είσαι έτοιμη; - AllYou.gr

Search

Πρώτο ραντεβού μετά από έναν χωρισμό: Είσαι έτοιμη;

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου... 

09 Απριλίου 2015

Συνήθως λένε πως για να ξεκινήσεις από την αρχή, πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον τα μισά χρόνια απ’ ότι ήσουν σε μια σχέση. Δηλαδή αν ήσουν δεσμευμένη για 4 χρόνια, η σωστή στιγμή για ραντεβού είναι μετά από 2 χρόνια.

Στην ουσία δεν υπάρχει σωστή ημερομηνία, στιγμή, ή κάποιο χρονικό διάστημα που πρέπει να περιμένεις. Είναι φυσικό μετά από έναν χωρισμό να αισθάνεσαι περίεργα. Η ζωή αποκτά καινούριους ρυθμούς, το κινητό δεν χτυπά τόσο συχνά, και οι ρομαντικές βόλτες πλέον δεν υπάρχουν. Μπορεί μετά από έναν χωρισμό και ανάλογα τους λόγους που χώρισες να νιώθεις πληγωμένη. Ίσως και όχι. Σίγουρα όμως πρέπει να συνηθίσεις τις καινούριες συνθήκες.

Αυτό μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά μην σε ανησυχεί. Είναι φυσιολογικό. Εξάλλου μετά από τον χωρισμό, ο χρόνος είναι σημαντικός. Αυτό βέβαια δεν ισχύει πάντα. Αν δεν πάρεις τον χρόνο που όντως χρειάζεσαι, και κάνεις το βήμα να βγεις ραντεβού, μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Για παράδειγμα, αν η συζήτηση πάει στο θέμα σχέσεις, οι νωπές σου σκέψεις θα γίνουν φανερές. Μπορεί να καταλήξεις να μιλάς για τον πρώην σου, είτε με κακό είτε με καλό τρόπο και αυτό δείχνει πως μάλλον ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει κάτι. Να είσαι βέβαιη πως ο καινούριο σου παρτενέρ θα το καταλάβει.

Στο μυαλό σου πρέπει να έχεις, ότι μετά από μία τέτοια κατάσταση, στη ζωή σου πλέον υπάρχουν 3 άτομα. Εσύ, ο πρώην και ο νυν. Για να καταφέρεις να χειριστείς την κατάσταση, πρέπει ένα από τα δύο πρόσωπα να φύγει. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα πιέζεσαι και θα μπορείς να απολαμβάνεις τις στιγμές σου.

Ο σωστός χρόνος λοιπόν, εξαρτάται από εσένα. Μπορεί να πάρει 2 εβδομάδες, μπορεί 1 μήνα, μπορεί και χρόνο. Όσο χρόνο και αν πάρει, να θυμάσαι πως το παν είναι η απόλαυση και η διασκέδαση. Έχουμε κοντά μας ανθρώπους για να περνάμε καλά, και όχι για να πιεζόμαστε.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Είναι πιο υγιεινά τα light αναψυκτικά;

Τι διαπίστωσε μιαν ένα έρευνα σχετικά με την κατανάλωση αναψυκτικών και την εμφάνιση διαβήτη.
ΕΓΩ

Ένας σοβαρός λόγος να μη κάθεσαι παραπάνω ώρες στη δουλειά

Φυσικά το αφεντικό σου εκτιμάει ότι κλείνεις τελευταία την πόρτα του γραφείου, αλλά πρέπει να αλλάξεις τακτική.
ΜΟΔΑ

Το total black look που θα θέλεις να φορέσεις τώρα

Θες να αντιγράψεις το πιο κομψό outfit της fashion blogger Sara Donaldson; Σε καταλαβαίνουμε.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

4 υλικά για να κάνεις γρήγορες και γευστικές σούπες

Τώρα που ο καιρός κρυώνει, πες ναι στις σούπες! Δε χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να τις ετοιμάσεις.
ΠΑΙΔΙ

Η θεατρική παράσταση για το bullying που πρέπει να δει κάθε παιδί

Η οικογενειακή κωμδιά «ΟΛΟγυρα, ΟΛΟτελα, ΟΛΟιδιοι» ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Άνεσις.
FASHION TRENDS

Κεφάλαιο μπότες: Τι θα φορεθεί φέτος και τι όχι;

Εάν έχεις σκοπό να κάνεις μια νέα αγορά μπότας, τότε φρόντισε να είσαι ενημερωμένη!