Διακοπές με τις κολλητές; 3 τρόποι να τον πείσεις ότι όλα είναι under control - AllYou.gr

Search

Διακοπές με τις κολλητές; 3 τρόποι να τον πείσεις ότι όλα είναι under control

Ουδείς αναμάρτητος... 

10 Απριλίου 2015

Αχ. Το καλοκαίρι κοντοζυγώνει, τα σώματα έχουν πάρει φωτιά στα συνοικιακά γυμναστήρια - μαζί και το δικό σου, οι προσφορές στα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν ήδη ξεκινήσει, οι κολλητές σε προκαλούν να αποδεχτείς την πρότασή τους και η διάθεση ανεβαίνει επικίνδυνα στα ύψη. 

Τι είναι αυτό που μπορεί να σε βάλει σε κίνδυνο;  Μα φυσικά, η αντίδραση του συντρόφου σου, μόλις του ανακοινώσεις, ότι «αγάπη μου, φέτος θα παραθερίσω στα ελληνικά νησιά χωρίς συνοδεία!».  Αν είναι ιδιότροπος, σε συμβουλεύω να το μεταφέρεις τηλεφωνικά το... μήνυμα, διαφορετικά θα χρειαστείς μια μικρή βοήθεια, επικοινωνιακή κυρίως, για να μας ξαναδιαβάσεις! 

Θυμήσου πως δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο και αυτή τη φορά, είμαι πρόθυμη, ως καλή φίλη κι εγώ, να στηρίξω ακόμα κι ένα μικρό ψέμα, βασίζοντας τη λογική μου στο ρητό «You only live once»  και στην επίσης σοφή φράση «ουδείς αναμάρτητος».

Χρησιμοποίησε τα παρακάτω επιχειρήματα και ενδεχομένως να σου βγει σε καλό.. 

1. Ξεκαθάρισε του πως οι κολλητές σου είναι επίσης δεσμευμένες και κάνε μια "ποιοτική" παρουσίαση της καθεμιάς, ώστε να τον πείσεις πως πρόκειται για σοβαρές γυναίκες που σέβονται πάνω από όλα τον εαυτό τους. 

2. Δώσε του το ελεύθερο να βρεθεί και ο ίδιος στο νησί τις ίδιες ημέρες, καλώντας τον ωστόσο για περιορισμένες εμφανίσεις, που θα τον καθησυχάσουν. 

3. Πες του ότι το ταξίδι αποτελεί δώρο με φιλική συμμετοχή, το οποίο προφανέστατα δε δύνασαι να απορρίψεις. Κι ας το έχεις χρυσοπληρώσει!  

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!