Couple Challenge: Οι 4 προκλήσεις που σου "χτυπούν το καμπανάκι". Ή μήπως όχι; - AllYou.gr

Search

Couple Challenge: Οι 4 προκλήσεις που σου "χτυπούν το καμπανάκι". Ή μήπως όχι;

Δεν είσαι μόνη. 

11 Απριλίου 2015

Η σχέση, η συμβίωση, ο γάμος είναι όλα φαινομενικά εύκολη υπόθεση. Όμως,  κάνεις δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό θα ισχύει για πάντα, αφού οι προκλήσεις που καλείται ένα ζευγάρι να αντιμετωπίσει καθημερινά ποικίλουν, διαφοροποιούνται και οτιδήποτε έμοιαζε συνηθισμένο, αρχίζει πια να σε τρομάζει. 

Μερικοί θα σου πουν πως η σχέση σου είναι καταδικασμένη, αν για παράδειγμα υπάρχει έντονη διαμάχη με το σύντροφό σου, χωρίς κανένα σεβασμό, αν η γκρίνια έχει πάρει θέση στην καθημερινότητα σας, αν ζεις μίζερα το σήμερα και δεν υπάρχει προοπτική για ένα καλύτερο αύριο, αν.., αν..., αν όλα είναι αρνητικά.  

Πού βρίσκεται, λοιπόν, η αλήθεια ανάμεσα σε αυτές τις υπερβολικά απαισιόδοξες καταστάσεις και στην υπερεξιδανικευμένη συντροφική ευδαιμονία; Ποια είναι τα όρια του αποδεκτά φυσιολογικού;

Οι παρακάτω προκλήσεις ενδεχομένως να σου χτυπούν αρχικά το καμπανάκι του χωρισμού, μια δεύτερη ωστόσο ματιά αποδεικνύει πως όλα κινούνται υπό έλεγχο, αφού..

1. Μια λιγότερο συνεργατική λύση και περισσότερο εγωιστική κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού, δεν είναι απαραίτητα καταστροφική. Άλλωστε, καμιά συμπεριφορά δεν είναι τέλεια.

2. Ο έρωτας γεννιέται και πεθαίνει πιο γρήγορα από την αγάπη, η οποία «καίγεται» πιο αργά, αλλά ζεσταίνει βαθιά την ψυχή. Επομένως, αν δεν αισθάνεσαι πλέον deeply in love, δε χάθηκε ο κόσμος.

3. Όλοι έχουμε δικαίωμα στου έρωτα τα... blues. Καμιά μέρα δεν είναι ρόδινη και, πολύ περισσότερο, όταν υπάρχει ρουτίνα. Προσπάθησε, απλά, να εμπλουτίσεις τη σχέση σου με θετική ενέργεια. 

4. Τα όνειρα δεν είναι μεμπτά. Μπορείς να ζεις ελεύθερα, με την ελπίδα ότι θα κατορθώσεις να βελτιώσεις ορισμένα ελαττώματα του. Μην ξεχνάς ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και σου δίνει ζωή. 

Hot αυτή τη στιγμή!

DO IT YOURSELF

Πώς να φτιάξεις το δικό σου serum από βιταμίνη C

Ετοίμασε με τα χεράκια σου, το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι σου.
ΠΑΙΔΙ

Ο μπόμπιρας με σύνδρομο Down που ευαισθητοποιεί με τις υπέροχες πόζες του

Μια μαμά πήρε το "όχι" ως πρόκληση και έβαλε στόχο να αφυπνίσει σχετικά με τον αποκλεισμό των ατόμων με ειδικές ανάγκες από τις διαφημίσεις.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τελικά πρέπει να πίνεις νερό κατά τη διάρκεια του φαγητού;

Ώρα να σου λυθεί η απορία και να ξέρεις αν πρέπει υπάρχουν λόγοι να αφήσεις κάτω το ποτήρι.
FASHION TRENDS

5 τρόποι να συμπεριλάβεις το κέντημα στις εμφανίσεις σου

Τα κεντήματα δεν είναι μόνο για τις γιαγιάδες και να οι αποδείξεις!
BEAUTY TIPS

3 πολύτιμα hacks μακιγιάζ που είδαμε στο Pinterest

Η κοινωνική πλατφόρμα που λατρεύουμε, μας δείχνει πώς να κάνουμε το μακιγιάζ μας πιο γρήγορο!
ΣΧΕΣΕΙΣ

Ποιες μέρες του κύκλου σου σε βοηθούν να πεις αντίο στη single ζωή

Οι μέρες που είναι ευνοϊκές και αυτή που πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις μακρυά από το αγόρι που σου αρέσει.