5 (νόστιμοι) λόγοι για να βρεις σύντροφο που ξέρει να μαγειρεύει - AllYou.gr

Search

5 (νόστιμοι) λόγοι για να βρεις σύντροφο που ξέρει να μαγειρεύει

Εκτός από το ότι «ο έρωτας περνάει απ' το στομάχι»...

22 Απριλίου 2015

Ο άντρας που παθιάζεται προκειμένου να σου εξασφαλίσει ένα καλομαγειρεμένο πιάτο είναι ο σύγχρονος ιππότης που ονειρευόσουν. Παρά τις φήμες που κυκλοφορούν για τους σεφ (βλέπε ότι θέλουν να έχουν τον έλεγχο και είναι ανταγωνιστικοί), ένας άντρας που έχει την ανάγκη να ικανοποιήσει τις πιο άγριες γαστρονομικές σου φαντασιώσεις, θα βάλει κάθε άλλον τελευταίο στη λίστα σου, κι όχι επειδή είναι επιδέξιος με τα μαχαίρια. Οι σεφ είναι τελειομανείς και πρόθυμοι να ευχαριστήσουν τους άλλους. Σου δίνουμε όμως κι 5 λόγους για να πειστείς και να πεις το “ναι” στο αγόρι με τη μαύρη ποδιά.

1. Τέρμα πια το μαγείρεμα. Αποχαιρέτησε το ντελίβερι και τις έτοιμες σούπες, αφού ένα αγόρι που ξέρει να μαγειρεύει θα κάνει θαύματα με τα leftovers που θα βρει στο ψυγείο σου.  Πλέον, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για το τι θα μαγειρέψεις, αφού θα πάρει τη δύσκολη δουλειά πάνω του. 

2. Παθιάζονται στο κρεβάτι. Aν το αγόρι με το οποίο βγαίνεις είναι σεφ, τότε τα απαιτητικό ωράριο και το αγχώδες περιβάλλον στο οποίο εργάζεται, μπορεί να ωφελήσει την σεξουαλική σου ζωή. Ενώ εσύ θέλεις απλά να περάσεις το βράδυ σου στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, ένας σεφ θέλει να διώξει τις έγνοιες του με άλλον τρόπο. Λέγεται μάλιστα ότι οι σεφ έχουν επίγνωση του τι θέλουν από τον ερωτικό τους σύντροφο.

3. Απεριόριστος χρόνος για τον εαυτό σου. Οι σεφ δεν έχουν το πιο ευέλικτο και εύκολο ωράριο, αλλά αν δουλεύεις πολύ και θέλεις χρόνο για τον εαυτό σου, θα σε βολέψει ιδιαίτερα. Ένας σεφ δεν πρόκειται να σε περιμένει στην πόρτα σαν το... κουτάβι, ούτε να μην ξεκολλάει από τον χώρο σου. Η απόσταση και η έλλειψη χρόνου είναι το αλατοπίπερο στην σχέση σας, το οποίο θα την κρατήσει ζωντανή και νόστιμη!

4. Ξέρουν να χρησιμοποιούν τα χέρια τους. Όταν ένας άντρας μπορεί να ζυμώνει ακούραστα ψωμί και να μαρινάρει κρέατα, φαντάσου τι μπορεί να κάνει με τα χέρια του. Να είσαι σίγουρη ότι ένας σεφ ξέρει πότε να είναι τρυφερός και πότε να ασκεί πίεση.

5. Είναι σέξι. Προφανώς όχι την ώρα που φορούν λερωμένες ποδιές και μυρίζουν ψάρι, αλλά όταν κάνουν τα μαγικά τους είναι κάτι παραπάνω από σέξι. Από τις κινήσεις τους καταλαβαίνεις ότι είναι αυτάρκεις και ανεξάρτητοι, αφού ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να γίνει σωστά η δουλειά. Επιπλέον, είναι και τελειομανείς. Έχεις δει σεφ να θέλει να δώσει άσχημο φαγητό; Το πιθανότερο είναι ότι όλα αυτά τα στοιχεία θα τα διατηρήσει και στην κρεβατοκάμαρά του.



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!