6 μύθοι για τις σχέσεις που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις - AllYou.gr

Search

6 μύθοι για τις σχέσεις που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

Όχι, δεν είναι (πάντα) έτσι...

25 Απριλίου 2015

Πολλά είναι τα κλισέ περί ραντεβού και σχέσεων, που κυκλοφορούν εκεί έξω. Πριν βιαστείς όμως να βάλεις τη δική σου περίπτωση σε καλούπι, μάθε ότι οι κάποιοι μύθοι είναι για να καταρρίπτονται. Όπως οι παρακάτω…

1. Να καθυστερείς να απαντάς. Το γεγονός ότι μπορεί να μην είσαι διαθέσιμη όλες τις ώρες δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να αφήνεις να περνούν ώρες ατελείωτες πριν απαντήσεις στο μήνυμα. Επικοινώνησε με αυτόν που βγαίνεις, όπως και με τους φίλους σου, για να αποφύγεις τα άνευ λόγου παιχνιδάκια.

2. Μην αναφέρεις ποτέ τον πρώην σου. Παρόλο που δεν χρειάζεται να αναφέρονται οι πρώην σε κάθε συζήτηση, είναι φυσιολογικό να μιλήσετε γι’ αυτούς, είναι ένας τρόπος να μάθετε μερικά πράγματα για το ιστορικό των σχέσεων του άλλου. Μην αναφερθείς σε στιγμές που θα φέρουν αμηχανία, αλλά μπορείς να είσαι ειλικρινής για το ποια είσαι.

3. Μην γίνεσαι συναισθηματική. Μερικές φορές χρειάζεται να υψώσεις ένα τοίχος, αλλά το να κρύβεις τα συναισθήματα σου δεν είναι υγιές. Επίσης, είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι και αρνητικά συναισθήματα κάποιες φορές.

4. Να προσφέρεσαι πάντα να μοιραστείτε το λογαριασμό. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αν ο συνοδός σου επιμένει να πληρώσει εκείνος, μπορείς να προσφερθείς ευγενικά, αλλά δεν χρειάζεται να γίνεις φορτική.

5. Υποβάθμισε το ενδιαφέρον σου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς ότι «ενδιαφέρεσαι πάρα πολύ». Δεν είναι κακό να δείχνεις το ενδιαφέρον σου αν πιστεύεις ότι ο άλλος το αξίζει.

6. Πήγαινε αργά. Κάθε σχέση κινείται σύμφωνα με τους δικούς της ρυθμούς, γι’ αυτό μην προσπαθείς να θέσεις χρονικά περιθώρια. Όταν πρόκειται για αγάπη, ακολούθησε το ένστικτό σου.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΕΓΩ

Το τρικ που θα σε απαλλάξει από τις ενοχές σου

Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι μπορείς να διώξεις τις Ερινύες σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα.
ΥΓΕΙΑ

Τι να κάνεις για να προλάβεις την υποθερμία

Μύθοι και αλήθειες για το κρύο! Ενημερώσου και απόφευγε την υποθερμία.
ΑΣΚΗΣΗ

Το τρικ που θα σε βοηθήσει να βρεις τη φόρμα σου

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποιο αντικείμενο σού δίνει το ιδανικό κίνητρο για να βάλεις τα αθλητικά σου και να μείνεις πιστή στο πρόγραμμα άσκησής σου.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Μπες σε εορταστικό mood με αυτά τα μακιγιάζ

Τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα.
ΕΓΩ

Ακόμη ένας πολύ καλός λόγος να σκάσεις ένα χαμόγελο

Αμερικανική έρευνα υποστηρίζει ότι το γέλιο σου δεν συνδέεται μόνο με το ταμπεραμέντο σου.
DO IT YOURSELF

3 ενδυματολογικές φόρμουλες για κάθε εορταστικό πάρτυ

Προγραμμάτισε από τώρα την εορταστική σου γκαρνταρόμπα για πάντα επιτυχημένες εμφανίσεις!