5 λόγοι να πεις «ναι» σε ένα one night stand - AllYou.gr

Search

5 λόγοι να πεις «ναι» σε ένα one night stand

Μην το σκέφτεσαι τόσο...

05 Μαϊου 2015

Τα «είμαι κοπέλα από σπίτι» και τα «θα με περάσει για καμιά εύκολη» δεν αρμόζουν στο λεξιλόγιο μιας σύγχρονης γυναίκας. Πέτα από το μπαλκόνι τα ταμπού και πες «ναι» σε μία πρόσκληση για one night stand! Θα σου μείνει αξέχαστο!

Για την εμπειρία

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να λέμε όχι σε συναρπαστικές εμπειρίες. Πες «ναι» σε μία πρόσκληση για one night stand και σίγουρα θα έχεις πολλά να συζητάς με τις φίλες σου τις επόμενες μέρες. Μπορεί μάλιστα να σου αρέσει τόσο που να αρχίζεις να το επιδιώκεις.

Για τον οργασμό

Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να βιώσεις έναν οργασμό, ποια δικαιολογία έχεις ακριβώς ώστε να απαντήσεις «όχι»; Πήγαινε, πέρνα καλά και πάρε αυτό που θες, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Ξέχνα τις ντροπές και άσε το πάθος να σε παρασύρει.

Γιατί δεν είσαι σε φάση για σχέση

Όλοι μας περνάμε περιόδους στη ζωή μας που δεν είμαστε σε φάση για σχέση. Αυτές οι περίοδοι μάλιστα μπορεί να κρατούν από λίγους μήνες μέχρι και κάποια χρόνια. Τι σημαίνει δηλαδή; Ότι δεν έχουμε και δικαίωμα στη σεξουαλική ικανοποίηση; Το one night stand είναι η καλύτερη λύση για τις μοναχικές.

Γιατί τον θες έστω για μια νύχτα

Τον βλέπεις, τον θες, τον γουστάρεις, πώς να το πούμε, είναι ο άντρας των ονείρων σου που κάθεται απέναντι στο μπαρ και ξαφνικά σε πλησιάζει. Και ναι, τον θες δικό σου έστω για μια νύχτα. Είναι κακό;

Γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα υπάρξει επόμενη φορά

Συνήθως στο one night stand ο νούμερο ένα κανόνας λέει ότι τελειώνει εκεί και δεν υπάρχει επόμενο τηλεφώνημα. Όμως οι κανόνες έχουν και εξαίρεση και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πού θα συναντήσεις τον επόμενο sex friend σου ή και τον επόμενο έρωτα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!