Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 8 συμπεριφορές του έρωτα

ΑΥΤΑ δείχνουν τα συναισθήματά του.



Ο έρωτας δεν είναι μια πράξη. Ούτε μια δήλωση. Είναι εκείνα τα μικρά πράγματα που κάνει για σένα (που πολλές φορές περνούν απαρατήρητα) αλλά δείχνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο πως σε θέλει. Την επόμενη φορά που θα νιώσεις αμφιβολία για τα συναισθήματά του αποκωδικοποίησε τα σημάδια...

1. Προσπαθεί να σε εντυπωσιάζει. Ακόμα και αν είστε μαζί, κάνει πολλά για να σου δείξει ότι αξίζει που είναι δίπλα σου. Με την οικογένειά σου είναι πολύ φιλικός, με τους φίλους σου είναι αστείος και με τις κολλητές σου ευγενικός. Για σένα τα κάνει όλα αυτά και όχι για εκείνους.

2. Θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου. Και θέλει και περνάτε χρόνο μαζί ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι σε προσκαλεί όταν βγαίνει με τους δικούς του φίλους. Όταν ο άντρας νιώθει ερωτευμένος, θέλει να σε δει να κάνεις παρέα με τον κύκλο του.

3. Του αρέσει να σε αγκαλιάζει. Συνηθίζει να σε παίρνει αγκαλιά χωρίς λόγο και σε κρατάει εκεί για αρκετή ώρα. Μια αγκαλιά που διαρκεί έστω και λίγα δευτερόλεπτα βοηθάει το σώμα να απελευθερώσει ουσίες που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος. Αποζητά την σωματική επαφή και αυτό σημαίνει ότι σε θέλει.

4. Σου λέει τα μυστικά του. Οι άντρες  δεν εξωτερικεύονται εύκολα και προσέχουν πού θα εξομολογηθούν τα μυστικά που τους κάνουν να δείχνουν ευάλωτοι. Αν σου μιλάει για όλα εκείνα που δεν αποκαλύπτει ούτε στους κολλητούς του, τότε σε αγαπάει αρκετά για να σε εμπιστεύεται.

5. Είσαι στο μυαλό του. Σε σκέφτεται μέσα στην ημέρα και στο δείχνει. Σου αγοράζει κάτι γιατί το είδε και σε σκέφτηκε χωρίς να το ζητήσεις. Αν π.χ. όταν έρχεται σπίτι σου φέρνει την αγαπημένη σου σοκολάτα, τότε είσαι σε καλό δρόμο.

6. Του λείπεις ακόμα και όταν δεν το λέει. Συνήθως δεν είναι κάτι που λένε συχνά τα αγόρια, αλλά μπορείς να το καταλάβεις από τις κινήσεις του. Όταν συναντιέστε βλέπεις το χαμόγελο να σχηματίζεται στο πρόσωπό του και είναι σαν να σ' το λέει.

7. Δεν σε κρίνει. Θα σε διορθώνει μεν όταν κάνεις λάθος, αλλά δεν θα σε επικρίνει συνεχώς και παράλληλα θα προσπαθεί να σε συμβουλέψει. Έτσι, δείχνει ότι νοιάζεται και δεν θέλει να σε πληγώνει.

8. Αυτά τα μικρά πράγματα. Σου δείχνει τρυφερότητα με μικρούς τρόπους που μπορεί να περνάνε απαρατήρητοι. Σου στέλνει ένα τραγούδι μέσα στην ημέρα, σε προσέχει όταν βγαίνετε έξω (να μην κρυώσεις, να μην περπατήσεις, να μην ταλαιπωρηθείς), σε ρωτάει τι θέλεις να κάνετε. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.