Αυτά είναι τα 5 πράγματα που κάθε άντρας ψάχνει σε μία σχέση - AllYou.gr

Search

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που κάθε άντρας ψάχνει σε μία σχέση

Μπορείς να του τα δώσεις;

07 Μαϊου 2015

Οι άντρες δύσκολα επικοινωνούν τα συναισθήματά τους μέσα σε μια σχέση και ακόμα πιο δύσκολα εκφράζουν τις επιθυμίες τους. Για αυτό πολλές φορές καταδικάζουν τους εαυτούς τους στο να "υποφέρουν" σιωπηλά, μέσα σε σχέσεις που δεν τους ικανοποιούν.

Τι είναι αυτό που ψάχνουν τελικά οι άντρες σε μια σχέση;

1. Επιβεβαίωση: Οι άντρες, περισσότερο από τις γυναίκες, έχουν ανάγκη να ικανοποιούν τον εγωισμό τους, να δέχονται επιβεβαίωση για τις ικανότητές τους ως εραστές, σύντροφοι και επαγγελματίες. Όταν οι γυναίκες αμελούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να επιβεβαιώσουν την αγάπη τους, τότε αισθάνονται ανικανοποίητοι μέσα σε μια σχέση.

2. Σεξουαλική επιθυμία: Οι άντρες δεσμεύονται με μια γυναίκα περισσότερο μέσω του σεξ, παρά μέσω της επικοινωνίας. Γι' αυτό θέλει να αισθάνεται ότι ακόμα τον επιθυμείς μόνο και μόνο για να διαπιστώσει αν ακόμα έχετε μια δυνατή σχέση.

3. Συναισθηματική οικειότητα: Οι άντρες δεν θέλουν να φανερώνουν τις αδυναμίες τους, τις φοβίες τους ή τις ανασφάλειες τους. Γι' αυτό θέλει να αισθάνεται ότι έχει με την σύντροφό του την απαραίτητη συναισθηματική οικειότητα για να εκφράσει με ειλικρίνεια τα συναισθήματά του.

4. Χώρο: Οι γυναίκες θέλουν να περνούν πολλές ώρες με τον σύντροφό τους, όμως οι άντρες επιζητούν μια ισορροπία. Θέλουν να είναι κοντά με τη σύντροφό τους αλλά να εξασφαλίζουν τον απαραίτητο χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους και τα ενδιαφέροντά τους.

5. Ασφάλεια: Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται ασφάλεια μέσα σε μια σχέση, αλλά και οι άντρες. Δείξ' του ότι τον αγαπάς και ότι βλέπεις τη σχέση σας "σοβαρά", προκειμένου να αισθανθεί σιγουριά.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!