5 λόγοι που κάνεις (συνέχεια) αποτυχημένες σχέσεις - AllYou.gr

Search

5 λόγοι που κάνεις (συνέχεια) αποτυχημένες σχέσεις

Απλό είναι...

10 Μαϊου 2015

Κανόνες στις σχέσεις δεν υπάρχουν, κι έτσι πολλές πετυχαίνουν, ενώ άλλες όχι. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι λόγοι που επιβαρύνουν μία σχέση και αρκετές φορές δεν τη βοηθούν να συνεχιστεί.

Αν, αρκετές φορές, αναρωτιέσαι γιατί δεν μένεις πολύ καιρό με τον ίδιο άνθρωπο, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις ποιοι είναι οι 5 βασικοί λόγοι που προκαλούν αυτή την κατάσταση.

1. Είσαι εγωκεντρική. Οι περισσότερες σχέσεις τελειώνουν νωρίς, αν ο ένας από τους δύο θέλει τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από αυτόν. Ο δεσμός έχει να κάνει και με τους δύο, όχι μόνο με τον ένα. Άρα πρέπει να νοιάζεσαι για τα αισθήματα του άλλου, όσο θέλεις να ενδιαφέρεται κι εκείνος για τα δικά σου.

2. Είσαι πολύ ζηλιάρα. Η ζήλια τις περισσότερες φορές επιβαρύνει μία σχέση. Αποτελεί δείγμα έλλειψης εμπιστοσύνης, ανασφάλειας και ο άνθρωπος που ζηλεύει χωρίς λόγο, μάλλον ταράζει την ηρεμία του δεσμού. Προσπάθησε να περιορίσεις τη ζήλια σου, γιατί δύσκολα θα μείνει κάποιος δίπλα σου!

3. Ο εγωισμός σου επηρεάζει τη σχέση σου. Οι ομηρικοί καυγάδες δεν τελειώνουν ποτέ κι έτσι η σχέση οδηγείται στο τέλος της, όταν ο εγωισμός κυριαρχεί. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου, με αποτέλεσμα να κατηγορείς μόνο τον σύντροφό σου.

4. Έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου έναν άλλο άνθρωπο. Κι αυτό φυσικά, δεν βοηθάει. Γιατί, όσο καλός κι αν είναι ο σύντροφός σου μαζί σου, όσο κι αν σ’ αγαπάει, όσο κι αν τον αγαπάς κι εσύ, το ότι σκέφτεσαι κάποιον άλλο, βγαίνει στην επιφάνεια με διάφορους τρόπους. Καλό θα είναι να είσαι ειλικρινής και να παραδεχτείς και στον σύντροφό σου, αλλά και στον εαυτό πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα.

5. Ψάχνεις τη χαμένη σου αγάπη. Ναι, κάποτε αγάπησες κάποιον άνθρωπο τόσο δυνατά που ποτέ δεν το ξεπέρασες. Κι έτσι κάθε φορά που έχεις μία σχέση, προσπαθείς να τη συγκρίνεις με αυτή που είχες τότε. Όμως η καθεμία είναι διαφορετική, όπως και ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου. Οπότε, δες όλα όσα σου προσφέρει και εκτίμησέ τα!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!