Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 τρόποι για να κερδίζεις πάντα τις εντυπώσεις

Μπορείς κι εσύ...



Ποια γυναίκα δεν θέλει να κάνει «τα κεφάλια να γυρνάνε» όταν περπατά στο δρόμο ή δεν ονειρεύεται να θαμπώνει τους πάντες, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο; Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να τα κάνεις όλα αυτά πραγματικότητα, χωρίς να ντυθείς ή να φερθείς προκλητικά: Απλά και μόνο με τη σπιρτάδα, την ευγένεια και την πηγαία γοητεία σου και φυσικά 3 τρικς που θα την βοηθήσουν να λάμψει!

1. Μην φοβάσαι να μην είσαι τέλεια: Αποδέξου τόσο τα δυνατά όσο και τα αδύναμα σημεία σου. Συμφιλιώσου με τις μικρές σου ατέλειες και δούλεψε στο να γίνεις όσο καλύτερη γίνεται. Κανένας μας δεν είναι τέλειος, απλά οι περισσότεροι ξέρουν πώς να κάνουν τα ελαττώματά τους προτερήματα και να λάμπουν μέσα από αυτά.

2. Μην ασχολείσαι με τη γνώμη των άλλων: Ναι, είναι δύσκολο, όμως είναι βασικό. Όσο περισσότερο αναλώνεσαι στο πώς θα ερμηνεύσουν οι άλλοι τις πράξεις σου ή αν τους βρίσκουν σύμφωνους, καταλήγεις να βάζεις τρικλοποδιές στον ίδιο σου τον εαυτό, προσποιούμενη κάτι που δεν είσαι, απλά και μόνο νομίζοντας πως έτσι θα κερδίσεις την αποδοχή και την αναγνώριση. Συμφιλιώσου με την ιδέα ότι δεν γίνεται να ικανοποιείς τα γούστα όλων και πως -στην τελική- δεν μπορείς να συμφωνείς με όλους.

3. Μην προσπαθείς να σαγηνεύσεις «επιτηδευμένα»: Αν θέλεις απεγνωσμένα να κερδίσεις την συμπάθεια ή να γοητεύσεις κάποιον και το βάλεις σκοπό, αυτομάτως γίνεται ξένο και αφύσικο και ναι, κάνει «μπαμ»! Αν δεν θέλεις να οδηγηθείς σε κραυγαλέες, αφύσικες συμπεριφορές που θα ξενίσουν στον οποιονδήποτε έχεις απέναντί σου, από την συνάδελφο που θέλεις να «κερδίσεις», μέχρι έναν ενδιαφέρον άντρα στο μπαρ, φρόντισε να έχεις μέτρο και να είσαι αληθινή.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς μπορεί η τοξική θετικότητα να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου

6 «τοξικά θετικές» συμπεριφορές που καταστρέφουν τις ερωτικές σου σχέσεις χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι

ΣΧΕΣΕΙΣ

10 συμπεριφορές που απωθούν τον άλλον και χαλάνε μια σχέση

Αναγνωρίζεις κάποια από αυτές τις συμπεριφορές σε σένα ή στον σύντροφό σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;