4 σημάδια ότι ο σύντροφος σου είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα - AllYou.gr

Search

4 σημάδια ότι ο σύντροφος σου είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μην τα προσπερνάς...

18 Μαϊου 2015

Μπορεί η σχέση σου να μετράει ήδη αρκετό καιρό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο σύντροφος σου είναι απαραίτητα έτοιμος να δεσμευτεί μαζί σου στο πλαίσιο μιας συγκατοίκησης ή ακόμα και ενός γάμου. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν μερικές σχετικά σίγουρες ενδείξεις ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι όχι μόνο διατεθειμένος αλλά και έτοιμος να κάνει μαζί σου το επόμενο βήμα.

1. Έχει γίνει σπιτόγατος.  Όταν ένας άντρας καταλάβει ότι θέλει να προχωρήσει στη σχέση του με μία γυναίκα, αρχίζει να έχει όλο και λιγότερο ανάγκη της βραδινές εξόδους μέχρι το πρωί και το να περνάει τον περισσότερο ελεύθερο του χρόνο με τους φίλους τους. Ίσως και ο ίδιος να το κάνει τελείως ασυναίσθητα, αλλά αν παρατηρήσεις ότι προτιμάει να περνάει ώρες μαζί σου στον καναπέ βλέποντας σειρές από το να πάει στο κλαμπ με τους κολλητούς του, μπορείς να χαρείς.

2. Οικονομική ανεξαρτησία. Το βιολογικό ρολόι των ανδρών χτυπάει διαφορετικά από των γυναικών. Μπορεί να μην ταράζονται όταν περνούν τα 40 αλλά σίγουρα αυτό συμβαίνει αν δεν έχουν αποκατασταθεί οικονομικά μέχρι τότε. Μόλις ένας άνδρας γίνει οικονομικά ανεξάρτητος και νιώσει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις μιας οικογένειας, θα τη θελήσει και περισσότερο.

3. Πατρικό ένστικτο. Τα παιδιά φίλων και συγγενών βοηθούν συνήθως σε αυτή την συνειδητοποίηση. Όταν ο κολλητός του γίνει μπαμπάς, όταν ένα παιδάκι τον φωνάξει θείο για πρώτη φορά, αρχίζει να βλέπει με θετικό μάτι την πατρότητα. Γιατί, ένας άντρας, πρώτα θα αποφασίσει ότι θέλει να γίνει μπαμπάς και μετά ότι θέλει να παντρευτεί.

4. Φέρεται ήδη σαν να είστε παντρεμένοι. Ξαφνικά δεν είσαι απλώς το κορίτσι του, αλλά κάτι παραπάνω. Περνάτε περισσότερο χρόνο οι δυο σας και δεν γκρινιάζει όταν πρέπει να επισκεφτείτε τους γονείς σου. Μιλάει για το μέλλον χωρίς να ιδρώνει και όταν σκέφτεται να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο σίγουρα αυτό δεν είναι σπορ και διθέσιο...Ακολούθησε το allyou στο Instagram!