4 λόγοι που δεν θέλει να κάνει σχέση ΜΑΖΙ ΣΟΥ - AllYou.gr

Search

4 λόγοι που δεν θέλει να κάνει σχέση ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Μήπως να ξεκολλήσεις;

21 Μαϊου 2015

Σίγουρα το να αισθάνεσαι πως κάποιος που σου αρέσει σε απορρίπτει δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Καμιά φορά, μάλιστα, δυσκολεύεσαι να το παραδεχθείς και συνεχίζεις τις προσπάθειες, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή εκείνος θα σε δει διαφορετικά και θα θελήσει να κάνει σχέση μαζί σου. Παρ' όλα αυτά, το να ξυπνήσει απλώς μία μέρα με τελείως αλλαγμένα μυαλά και να έρθει να σου πει ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του, είναι από εξαιρετικά δύσκολο μέχρι εξαιρετικά απίθανο. Κι αυτό γιατί, οι λόγοι που αυτός άντρας δεν ήθελε να δεσμευτεί εξ αρχής μαζί σου είναι πολύ συγκεκριμένοι

1. Προσπαθείς πολύ. Είναι αρκετά πιθανό, στην προσπάθεια σου να τον κερδίσεις, να φάνηκες υπερβολική και... απεγνωσμένη. Δυστυχώς, αυτή η συμπεριφορά αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να σε θελήσει περισσότερο. Οι άντρες - οι περισσότεροι τουλάχιστον - δεν θέλουν να ξέρουν ότι μπορούν να έχουν μια γυναίκα όποτε εκείνοι το θελήσουν, γι' αυτό μην του στερείς τον ρόλο του κυνηγού.

2. Δεν είσαι η γυναίκα που θα ήθελε να έχει δίπλα του. Όχι, δεν είναι προσβλητικό, όχι, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Δεν έχει σημασία τι είναι αυτό που δεν του αρέσει (και τόσο) πάνω σου, αυτό που έχει σημασία είναι ότι με κάποιον τρόπο αισθάνεται ότι δεν είσαι το σωστό άτομο για εκείνον. Δέξου του και μην πέφτεις στα πατώματα για κάτι τέτοιο. Είσαι αυτή που είσαι. 

3. Είναι ερωτευμένος. Προφανώς όχι με σένα. Κι αυτό μέσα στη ζωή είναι. Θέλεις και ένα ακόμη χειρότερο σενάριο; Να μην είναι απλά ερωτευμένος με κάποια άλλη, αλλά να έχει και σταθερή σχέση μαζί της. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Το να σταματήσεις να τον σκέφτεσαι είναι η μόνη λύση.

4. Δεν θέλει σχέση. Τελεία. Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να το καταλάβουν, αλλά οι περισσότεροι άντρες έχουν τον τρόπο να ξέρουν αν μια γυναίκα κάνει για σύντροφός τους. Αυτό που εξετάζουν, λοιπόν, σχεδόν υποσυνείδητα είναι αν οι ίδιοι βρίσκονται στη φάση της ζωής τους, όπου θέλουν να κάνουν σταθερή σχέση. Αν η απάντηση που δίνουν στον εαυτό τους σε αυτή την ερώτηση είναι «όχι» καλύτερα, απομακρύνσου διακριτικά, γιατί δύσκολα θα του αλλάξεις γνώμη.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!