Θέλεις να τον κρατήσεις κοντά σου; Μπορείς, μ' ΑΥΤΟΥΣ τους 5 τρόπους - AllYou.gr

Search

Θέλεις να τον κρατήσεις κοντά σου; Μπορείς, μ' ΑΥΤΟΥΣ τους 5 τρόπους

Κανείς δεν είναι δεδομένος...

31 Αυγούστου 2015

Γνωριστήκατε, σου άρεσε, του άρεσες, βγήκατε το πρώτο ραντεβού, μετά το δεύτερο μέχρι που τα ραντεβού εξελίχθηκαν σε σχέση. Μην βιαστείς να σκεφτείς πως τώρα είναι δικός σου. Για να κρατήσεις τον σύντροφο σου χαρούμενο δίπλα σου, χρειάζονται μερικά απλά αλλά πολύτιμα βήματα που δεν πρέπει να βάζεις σε δεύτερη μοίρα.

1. Μην φοβάσαι να είσαι συναισθηματικά ανεξάρτητη. Το να είσαι ανεξάρτητη δείχνει ότι είσαι εσύ - και μόνο εσύ υπεύθυνη για την προσωπική σου ευτυχία. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκη κανέναν για να είσαι χαρούμενη. Αν ο σύντροφος σου βλέπει ότι είσαι εξαρτημένη από αυτόν, σίγουρα δεν θα σε εκτιμήσει. Οι άντρες δεν ερωτεύονται γυναίκες που "κρεμιούνται" από αυτούς. Ερωτεύονται γυναίκες που ζουν γεμάτες ζωές. 

2. Άφησε τον να σε διεκδικήσει. Αν κάτσεις και το σκεφτείς ψύχραιμα, θα δεις κι εσύ πως, όταν κάποιος σε θέλει σαν τρελός από την πρώτη στιγμή, το ενδιαφέρον σου όσο να πεις μειώνεται. Κανείς δεν θέλει πραγματικά κάτι που του το δίνουν στο πιάτο. Γι' αυτόν τον λόγο, άσε τον καλό σου να σε κυνηγήσει. Το να αντιστρέψεις τους ρόλους, θα τον κάνει να νιώσει θήραμα και -πίστεψε μας- αυτός ο ρόλος δεν θα του αρέσει και τόσο.

3. Δειξ΄του ότι τον χρειάζεσαι. Σημαντικό ρόλο στο να σε ερωτευτεί κάποιος, είναι να είσαι διατεθειμένη να νιώσεις ευάλωτη. Ο άντρας για σε εκτιμήσει πρέπει πρώτα να δει τον πραγματικό σου εαυτό. Και κανείς μας δεν μπορεί να είναι όλες τις ώρες δυνατός.

4. Ενδιαφέρσου γι αυτόν. Ρώτησε τον πώς πήγε η μέρα του, άκουσε τα προβλήματα του και δείξ' του ότι νοιάζεσαι πραγματικά γι αυτόν. Ένας άντρας δεν θέλει να νιώθει πως απλά τον έχεις για να γεμίζεις το πρόγραμμά σου ή να καλύπτεις τις ανάγκες σου. Έχει ανάγκη να ξέρει ότι για σένα είναι σημαντικός.

5. Χώρος και χρόνος. Και δεν εννοούμε γενικά και αόριστα αλλά μιλάμε για τον δικό του "χώρο" και "χρόνο". Οι άντρες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να δεθούν από εμάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαιτείται η καθημερινή επαφή για να σε ερωτευτούν. Μπορεί εσύ να θέλεις να βρίσκεστε πολύ, όμως εκείνος θέλει να νιώθει πως, ακόμα και αν είστε μαζί, δεν θα χάσει την ταυτότητά του και την ελευθερία του. 

 



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!