Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

6 απλά πράγματα που τον τρελαίνουν πάνω σου

Μάλλον δεν είχες ιδέα...



Απλά, καθημερινά, υπέροχα. Γιατί τα πιο συνηθισμένα πράγματα πάνω μας είναι τελικά εκείνα που κάνουν τους άλλους να μας αγαπούν παράφορα...

1. Το πως μυρίζεις. Όχι, δεν αναφερόμαστε στο καινούργιο σου άρωμα αλλά στην μυρωδιά του κορμιού σου. Και μόνο. 

2. Τα μαλλιά σου μετά το μπάνιο. Νομίζεις ότι αυτή είναι η στιγμή της ημέρας που είσαι στα χειρότερα σου;  Ξανασκέψου το. Ένα μεγάλο ποσοστό των αντρών έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα κορίτσι με βρεγμένα μαλλιά. 

3. Όταν φοράς τα παλιά του T- shirt. Πήγες σπίτι του αλλά ξέχασες να πάρεις μαζί τις πιτζάμες σου; Κανένα πρόβλημα. Ζήτησέ του να σου δανείσει ένα από εκείνα τα παλιά, ξεθωριασμένα T- shirts που έχει στα συρτάρια του. Σίγουρα θα πλέεις μέσα τους αλλά μάντεψε τι! Εκείνος θα σε βλέπει σαν τη πιο σέξι εκδοχή σου.

4. Φακίδες. Τίποτα δεν παραπέμπει περισσότερο στο πρότυπο της αθωότητας. Άρα, σταμάτα να τις καλύπτεις με make up.

5. To γέλιο σου. Όταν ένας άντρας είναι ερωτευμένος μαζί σου, ακόμα και το πιο τρανταχτό γέλιο σου ακούγεται σαν μελωδία στα αυτιά του. Για να μην μιλήσουμε για εκείνα τα μικρά χαμογελάκια ευτυχίας, που μπορείς να αφήνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις ύστερα από κάθε του φιλί. 

6. Έλεγχος. Εδώ χρειάζεται να ξέρεις να κρατάς ισορροπίες. Δεν είπαμε να κάνεις σαν υστερική κάθε φορά που δεν απάντησε σε κάποια κλήση σου ή κάθε φορά που δεν έχει χρόνο για να βρεθείτε. Αλλά το να τον ρωτάς με χαριτωμένο υφάκι τι έκανε το προηγούμενο βράδυ, μόνο ως δείγμα ενδιαφέροντος θα ερμηνευτεί και σίγουρα θα τον κάνει να σε θέλει περισσότερο. Γιατί θα ξέρει ότι τώρα πια είσαι δική του.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.