Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

7 πράγματα στη σχέση σας που δεν τον απασχολούν ΚΑΘΟΛΟΥ

...και ίσως πρέπει να πάψουν να απασχολούν κι εσένα!



Μάλλον πρέπει να το πάρουμε απόφαση: οι άντρες λειτουργούν πολύ πιο απλά από εμάς. Δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις, δεν υπεραναλύουν, δεν προβληματίζονται για το τι εννοείς όταν είπες το ένα ή το άλλο. Κι όταν είναι σε σχέση και περνάνε καλά, το τελευταίο πράγμα που σκέφτονται είναι τα 7 παρακάτω πράγματα:

1. Aν έχεις παχύνει. Εσύ μπορεί να τρελαίνεσαι και μόνο στην ιδέα του να έχεις πάρει 2 περιττά κιλά, αλλά το αγόρι σου μάλλον δεν το έχει προσέξει καν. Γι' αυτό σταμάτα να τον ρωτάς αν σου φαίνεται, κάθε τρεις και λίγο. 

2. Το πόσο συχνά βλέπεστε. Για τον άντρα, το να μην σε βλέπει κάθε μέρα δεν είναι σημάδι προβλήματος στην σχέση σας. Οπότε θέλει να σε δει θα σε δει. Άρα, λοιπόν, μην υπεραναλύεις άλλο την πορεία αυτού του δεσμού με το ημερολόγιο στο χέρι.

3. Επικοινωνία. Μπορεί να έχουν γραφτεί άπειρα άρθρα για το πόσο κακό σημάδι είναι ένας άντρας να μην επικοινωνεί μαζί σου, αλλά είναι άλλο πράγμα το «συχνά» κι άλλο το «συνέχεια». Το να μην σου στείλει μήνυμα για καλημέρα δεν είναι και το τέλος του κόσμου. 

4. Αν είσαι βαμμένη ωραία. Εδώ έχουμε να κάνουμε με το απόλυτο βαρομετρικό του έρωτα. Άνδρας ερωτευμένος ίσον σε προτιμάει φυσική και άβαφη. Κανόνας. Ακόμα κι αν είσαι βαμμένη λες και βγήκες από περιοδικό, δεν του λέει και πολλά, ούτε επηρεάζει το πόσο πολύ θα σε θέλει. 

5. Οι φίλοι του. Μπορεί να σε συμπαθήσουν, μπορεί και όχι. Αν εκείνος ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα και περνάει καλά μαζί σου δεν τον απασχολεί τίποτα άλλο. 

6. Οι φίλοι σου. Το νούμερο 5 από την ανάποδη. Με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. 

7. Αν θα πει πρώτος σ'αγαπώ. Μπορεί να σφίγγεσαι και να κρατιέσαι για να μην του το πεις. Εκείνος, όμως, αν το νιώσει, μάλλον θα το πετάξει με αντίστοιχη ταχύτητα με εκείνη που το Apollo 13 εγκατέλειψε την επιφάνεια της γης. Ναι, για τους άντρες δεν έχει καμία απολύτως σημασία ποιος από τους δύο θα πει πρώτος «σ'αγαπώ».

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!