Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

6 πράγματα που θέλει από σένα για να έρθει (ακόμα) πιο κοντά σου

(Σχεδόν) Όλοι οι άντρες είναι ίδιοι...



1. Πολύ σεξ. Σιγά σιγά πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Το σεξ είναι το Α και το Ω σε μία σχέση, ειδικά όταν αυτή βρίσκεται στην αρχή στης. Μπορεί για σένα να μην τόσο σημαντικό, αλλά για εκείνον είναι. Χάρισέ το του απλόχερα, λοιπόν, και θα τον δεις να μην ξεκολλάει από πάνω σου.

2. Ειλικρίνεια. Καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πότε είσαι αληθινός απέναντι τους και πότε όχι. Δεν υπάρχει ουσιαστική βάση σε μια σχέση, αν δεν υπάρχει ειλικρίνεια και αυτό ξεκινάει από την πρώτη μέρα γνωριμίας. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι, μην το παίζεις δύσκολη, μην λες ψέματα. Δεν θα βοηθήσει στο επόμενο βήμα.

3. Εμπιστοσύνη. Αν δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον, η σχέση σας δεν πρόκειται να πετύχει ποτέ. Άρα, σταμάτα τον παρακολουθείς και να τον τσεκάρεις με κάθε ευκαιρία. 

4. Συνεννόηση. Mην παριστάνεις κάποια που δεν είσαι και μην ντρέπεσαι να εκφραστείς ελεύθερα, για αυτά που σου αρέσουν και για όσα θέλεις από εκείνον. Μπορεί να μην σας αρέσουν τα ίδια πράγματα, αλλά το να σε βλέπει δυναμική και ανεξάρτητη σίγουρα είναι κάτι που θα το εκτιμήσει.

5. Οικειότητα. Κάτι που σίγουρα έχει ανάγκη από σένα είναι να ξέρει ότι μαζί σου μπορεί να είναι ο εαυτός του κι ότι δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα. Κάνε, λοιπόν, σαφές από την αρχή ότι σου αρέσει ακριβώς γι' αυτό που είναι.

6. Χρόνος. Γι' αυτό δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Όλοι οι άνθρωποι - πόσο μάλλον οι άντρες - χρειαζόμαστε τον χρόνο και τον χώρο μας. Μην πέφτεις με τα μούτρα πάνω του λες και δεν έχεις δική σου ζωή. Είναι λάθος και θα τον κάνει να φύγει τρέχοντας. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.