Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 3 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνει ο σύντροφος σου

Μάθε να τα αγνοείς...



Δέξου το. Ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο που τα έκανε όλα σωστά πήγε μόνο στην Σταχτοπούτα. Άντε και στην Ωραία Κοιμωμένη. Στην πραγματική ζωή, όλοι κάνουμε λάθη. Αυτά είναι τα 3 πιο συνηθισμένα που πιθανότατα κάνει ΚΑΙ ο δικός σου σύντροφος. 

1. Social Media. Αυτό κανονικά είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί καθόλου. Παρ' όλα αυτά, το συμπεριλαμβάνουμε γιατί πολλές γυναίκες παραπονιούνται για το γεγονός ότι ο φίλος τους δεν τους κάνει like σε αυτά που ανεβάζουν στο facebook ή αρνούνται πεισματικά να σταματήσουν κάνουν σε αυτά που ανεβάζει η καινούργια συνάδελφος στο γραφείο. Και τι έγινε; Η πραγματική ζωή σας είναι εκεί έξω κι όχι μέσα στην οθόνη ενός υπολογιστή. Παρ'το χαμπάρι και κάνε shut down επιτέλους.

2. Δώρα. Δυστυχώς αυτά που σου παίρνει δεν ταιριάζουν σχεδόν ποτέ με το στιλ σου. Ναι, οι άντρες δεν έχουν συνήθως επιτυχία στα δώρα που επιλέγουν. Είτε δεν έχει χρόνο, είτε δεν έχει υπομονή, αν ο καλός σου αγοράζει δώρα που δεν σου αρέσουν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δυσανασχετείς. Απλά την επόμενη φορά πες του τι θες κατευθείαν. Άσε που αυτό που μετράει πάνω απ' όλα είναι η κίνηση. 

3. Δουλειές του σπιτιού. Ναι, συνήθως βαριέται να μαζέψει τα πιάτα, να βάλει πλυντήριο και δεν σηκώνεται ούτε καν από τον καναπέ την ώρα που βάζεις ηλεκτρική σκούπα. Αν όμως δεν έχει την απαίτηση από σένα να είσαι αυτό που λένε "δούλα και κυρά" δεν πειράζει και τόσο, έτσι δεν είναι; Εντάξει δεν το έχει με το νοικοκυριό, αλλά το καλό είναι πως και από σένα δεν έχει καμία απαίτηση να κάνεις το οτιδήποτε. Εκτός από το φαγητό! Δεν είναι και τόσο τρομερό.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω