Αυτή είναι η Νο1 προσδοκία που μπορεί να καταστρέψει τη σχέση σου - AllYou.gr

Search

Αυτή είναι η Νο1 προσδοκία που μπορεί να καταστρέψει τη σχέση σου

Άλλαξε πορεία, σύντομα!

27 Αυγούστου 2015

Έχω ακούσει δεκάδες τοξικές – παράλογες προσδοκίες από το στενό μου περιβάλλον κυρίως, οι οποίες αφορούν στο θέμα των ερωτικών σχέσεων. Πού κατέληξα; Ότι τέτοιου είδους προσδοκίες λειτουργούν εις βάρος μας και μπλοκάρουν την οικειότητα που προσπαθούμε να αναπτύξουμε ανάμεσα σε εμάς και τον ερωτικό μας σύντροφο.

Η συνειδητή ή ασυνείδητη καταγραφή μιας λίστας από τις επιθυμίες μας γύρω από τη συμπεριφορά του εκάστοτε εραστή (πώς, για παράδειγμα, θα ήθελες να σου φέρεται, προκειμένου να ευτυχήσεις) μπορεί να βάλει στη σχέση σου ημερομηνία λήξης, χωρίς καν να το αντιληφθείς. 

Ποια είναι, άραγε, η πιο διαδεδομένη και ταυτόχρονα επιζήμια προσδοκία; Περιμένεις ότι ο σύντροφος σου θα καταλάβει τι πραγματικά αισθάνεσαι, από τη στιγμή που έχει εκφράσει αγάπη προς το πρόσωπό σου. Λάθος. Κανείς δε βρίσκεται μέσα στο μυαλό και την ψυχή σου. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ζητάς, αν δεν εκφράσεις τις επιθυμίες σου. Όταν κρύβεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, τότε εγκαταλείπεις τον εαυτό σου και τη σχέση σου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!