Κεφάλαιο συγκατοίκηση: 5 μικρές λεπτομέρειες για να κρατήσεις τη σπίθα αναμμένη - AllYou.gr

Search

Κεφάλαιο συγκατοίκηση: 5 μικρές λεπτομέρειες για να κρατήσεις τη σπίθα αναμμένη

Όχι στη ρουτίνα!

06 Ιουνίου 2015

Επειδή η σχέση σας μετράει ήδη αρκετό καιρό και επειδή πλέον ζείτε μαζί, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αφήσεις να πράγματα στην φυσική εξέλιξη τους, χάνοντας την ελκυστική εικόνα που έχει χτίσει όλον αυτόν τον καιρό στο μυαλό του για σένα. Τσέκαρε 5 απλούς τρόπους για να το καταφέρεις.

1. Πάντα περιποιημένη. Φρόντισε ο σύντροφός σου να σε βλέπει όλες τις φορές καλοχτενισμένη και λαμπερή (χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι θα πηγαίνεις για ύπνο με ρουζ και μάσκαρα). Άλλα τα άλουστα μαλλιά και οι ξεθωριασμένες πιτζάμες με αρκουδάκια απαγορεύονται.

2. Βγες έξω μόνη. Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, να κανονίζεις έξοδο με τη δική σου παρέα. Κάνοντας το ίδιο και ο σύντροφός σου, ανανεώνετε τη σχέση σας.

3. Από τη μύτη πιάνεται. Βάλε το αγαπημένο του άρωμα ενώ είσαι μέσα στο σπίτι ή ακόμη καλύτερα κάνε ένα αφρόλουτρο με αρωματικά έλαια, βάλε το αισθησιακό σου άρωμα και... θα σε κυνηγάει από δωμάτιο σε δωμάτιο.

4. Μην του κάνεις όλα τα χατίρια. Με άλλα λόγια, πες και κάνα «όχι» που και που. Δεν λέμε να το παρακάνεις, αλλά η άρνηση είναι αυτό που μας κάνει ποθητές στα μάτια των άλλων και τους κάνει να προσπαθούν ακόμη περισσότερο για μας. 

5. Άλλαξε. Στην αρχή ο καναπές και η τηλεόραση ήταν η τέλεια βραδιά. Τώρα όμως που το έχετε δει το έργο, μην μένετε στα ίδια. Καλέστε φίλους για φαγητό, αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι μαζί, παίξτε ένα επιτραπέζιο ή ένα strip poker. Ο στόχος είναι να έχετε πάντα δραστηριότητες στο πρόγραμμά σας.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!