3 σκληρές αλήθειες που ΠΡΕΠΕΙ να σκεφτείς, πριν τα ξαναβρείς με τον πρώην - AllYou.gr

Search

3 σκληρές αλήθειες που ΠΡΕΠΕΙ να σκεφτείς, πριν τα ξαναβρείς με τον πρώην

Είσαι έτοιμη;

21 Αυγούστου 2015

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση για το αν ποτέ θα άξιζε να επιστρέψεις στην αγκαλιά ενός πρώην. Η μόνη απάντηση που παίρνεις από τους φίλους αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό είναι: «εξαρτάται». 

Σκοπός είναι να ανακαλύψεις, λοιπόν, από τι εξαρτάται η επανασύνδεση, από τις αλήθειες (άλλοτε σκληρές) που σου δείχνουν είτε ότι υπάρχει προοπτική βελτίωσης της σχέσης σας είτε όχι. Εδώ θα βρεις 3 από αυτές: 

1. Υπολόγισε τη χρονική διάρκεια της σχέσης σας. Εάν το διάστημα που ζήσατε μαζί ήταν μεγάλο και χαρακτηριζόταν κυρίως από στιγμές ευτυχίας, τότε κάνε το βήμα.

2. Δώσε έμφαση στο timing της προσωπικής σας ζωής. Ποιο είναι το δικό του πλάνο τώρα και ποιο το δικό σου; Συμβαδίζουν αυτά τώρα πια;

3. Συγκεντρώσου στην ένταση των συναισθημάτων του για εσένα. Λένε ότι η αγάπη και το μίσος είναι οι δύο όψεις ενός νομίσματος και αφού συνυπάρχουν αποτελούν τα θεμέλια μιας σχέσης. Δηλώνει πως σε μισεί επειδή χωρίσατε; Υπάρχει πιθανότητα να σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο και πάλι!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!