Δικός σου για πάντα. Ναι, με αυτά τα 7 απλά βήματα, ΓΙΝΕΤΑΙ - AllYou.gr

Search

Δικός σου για πάντα. Ναι, με αυτά τα 7 απλά βήματα, ΓΙΝΕΤΑΙ

Ξεκίνα από σήμερα. 

20 Αυγούστου 2015

Τον βρήκες, τον ερωτεύτηκες, κάνατε σχέση. Κι όμως, για τους άντρες η μάχη της κατάκτησης δεν σταματά εκεί. Αν θέλεις να τον έχεις για πάντα δίπλα σου, να νιώθει περήφανος για σένα, να σε αγαπά και να σε προσέχει, πρέπει να κάνεις κι εσύ το αντίστοιχο γι' αυτόν. Πώς; Με τα 7 απλούστατα βήματα που θα βρεις παρακάτω:

1. Ενημερώσου. Ένας σοβαρός και κατασταλμαγένος άντρας (αν δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία γιατί να σε ενδιαφέρει εξ' αρχής;) σίγουρα θα εντυπωσιαστεί από μία γυναίκα που γνωρίζει πράγματα και που είναι σε θέση να συζητήσει μαζί του από το πιο αστείο μέχρι το πιο σοβαρό ζήτημα.

2. Γυμνάσου. Στους άντρες αρέσει να μας χαζεύουν. Και ενθουσιάζονται με την εικόνα ενός γυμνασμένου και υγιούς σώματος. Η γυμναστική σε ανεβάζει στα μάτια του, παρ' το απόφαση.

3. Γέλα. Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά το να μπορείς να αυτοσαρκάζεσαι είναι σημάδι πόσο άνετη είσαι. Θα το εκτιμήσει πολύ. Θα το δεις. 

4. Μπες στην κουζίνα. Το «Ο έρωτας περνά απ' το στομάχι» είναι ίσως το μεγαλύτερο αλλά πιο αληθινό κλισέ που κυκλοφορεί εκεί έξω. Οπότε, αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, ξεκίνα ταχύρυθμα. Το να του ετοιμάσεις ένα όμορφο γεύμα θα τον κάνει να αισθανθεί ότι τον αγαπάς, τον φροντίζεις και τον κακομαθαίνεις. 

5. Σέξι εσώρουχα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά γι' αυτό. Το να έχει στο μυαλό του ότι αυτό που φοράς κάτω από τα ρούχα σου είναι υπέροχο, θα τον κάνει να σε θέλει συνέχεια. 

6. Να έχεις τα δικά σου ενδιαφέροντα. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι.

7. Να δείχνεις ενδιαφέρον για τα δικά του ενδιαφέροντα. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!