6 σημάδια ότι είναι ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός - AllYou.gr

Search

6 σημάδια ότι είναι ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός

Ψάξε να τα βρεις...

18 Αυγούστου 2015
Συντάκτης : Αναστασία Τουρούτογλου

1. Δεν περιμένει να περάσει μία εβδομάδα για να επικοινωνήσει μαζί σου. Πολλοί λένε ότι αν μετά το πρώτο ραντεβού, ο άλλος επικοινωνήσει μαζί σου μέσα σε 3 μέρες είναι δεκτό. Κατά τη γνώμη μας δεν είναι και τόσο. Δεν είπαμε να σε βομβαρδίσει στα μηνύματα, αλλά ένα τηλέφωνο την επόμενη μέρα μπορεί (και οφείλει) να το κάνει, αν ενδιαφέρεται πραγματικά.

2. Θέλει να μάθει για σένα. Πράγμα που σημαίνει ότι ρωτάει για σένα. Ακούγεται απλό αλλά πολλοί άντρες ξεχνούν να το κάνουν, αφού είναι συγκεντρωμένοι στον εαυτό τους και στη δική τους εικόνα. Απλά πες όχι στους εγωκεντρικούς τύπους.

3. Δεν σε πιέζει. Δεν είναι κακό να έχει έρθει στο ραντεβού προετοιμασμένος (δηλαδή να έχει μαζί του προφυλακτικά), αλλά αν θεωρήσει δεδομένο πως θα κοιμηθείτε μαζί τότε μάλλον δεν κάνει για σένα. 

4. Είναι ειλικρινής. Αν δεν θέλει κάτι σοβαρό μαζί σου πρέπει να σου το πει χωρίς περιορισμούς. Το να είναι σκληρός για δύο λεπτά είναι πολύ καλύτερο από το να γίνει εκείνος ο τύπος που περιμένει εσύ να τον χωρίσεις γιατί δεν έχει το θάρρος να πει αυτός.

5. Δεν γυρνάει (συνέχεια) τη συζήτηση γύρω από το σεξ. Αυτό ισχύει τόσο στην από κοντά επαφή όσο και στην επικοινωνία που έχετε μέσα από τα social media. Αν το μόνο πράγμα που δείχνει να θέλει να κουβεντιάσει μαζί σου περιστρέφεται γύρω από το σεξ κι αν  - ακόμη χειρότερα - έχει μπει στην διαδικασία να σου στείλει με το καλήμερα γυμνές φωτογραφίες του, καν'την με ελαφρά. Δεν έχεις ιδέα που έχεις μπλέξει.

6. Δεν μιλάει για τις πρώην του. Αυτή η συζήτηση δεν είναι ποτέ καλή ιδέα. Ειδικά στα πρώτα ραντεβού.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!