Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

6 σημάδια ότι είναι ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός

Ψάξε να τα βρεις...



1. Δεν περιμένει να περάσει μία εβδομάδα για να επικοινωνήσει μαζί σου. Πολλοί λένε ότι αν μετά το πρώτο ραντεβού, ο άλλος επικοινωνήσει μαζί σου μέσα σε 3 μέρες είναι δεκτό. Κατά τη γνώμη μας δεν είναι και τόσο. Δεν είπαμε να σε βομβαρδίσει στα μηνύματα, αλλά ένα τηλέφωνο την επόμενη μέρα μπορεί (και οφείλει) να το κάνει, αν ενδιαφέρεται πραγματικά.

2. Θέλει να μάθει για σένα. Πράγμα που σημαίνει ότι ρωτάει για σένα. Ακούγεται απλό αλλά πολλοί άντρες ξεχνούν να το κάνουν, αφού είναι συγκεντρωμένοι στον εαυτό τους και στη δική τους εικόνα. Απλά πες όχι στους εγωκεντρικούς τύπους.

3. Δεν σε πιέζει. Δεν είναι κακό να έχει έρθει στο ραντεβού προετοιμασμένος (δηλαδή να έχει μαζί του προφυλακτικά), αλλά αν θεωρήσει δεδομένο πως θα κοιμηθείτε μαζί τότε μάλλον δεν κάνει για σένα. 

4. Είναι ειλικρινής. Αν δεν θέλει κάτι σοβαρό μαζί σου πρέπει να σου το πει χωρίς περιορισμούς. Το να είναι σκληρός για δύο λεπτά είναι πολύ καλύτερο από το να γίνει εκείνος ο τύπος που περιμένει εσύ να τον χωρίσεις γιατί δεν έχει το θάρρος να πει αυτός.

5. Δεν γυρνάει (συνέχεια) τη συζήτηση γύρω από το σεξ. Αυτό ισχύει τόσο στην από κοντά επαφή όσο και στην επικοινωνία που έχετε μέσα από τα social media. Αν το μόνο πράγμα που δείχνει να θέλει να κουβεντιάσει μαζί σου περιστρέφεται γύρω από το σεξ κι αν  - ακόμη χειρότερα - έχει μπει στην διαδικασία να σου στείλει με το καλήμερα γυμνές φωτογραφίες του, καν'την με ελαφρά. Δεν έχεις ιδέα που έχεις μπλέξει.

6. Δεν μιλάει για τις πρώην του. Αυτή η συζήτηση δεν είναι ποτέ καλή ιδέα. Ειδικά στα πρώτα ραντεβού.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.