Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 σημάδια που δείχνουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να τον κρατήσεις (πάση θυσία)

Μήπως ο σύντροφος σου είναι σπάνια περίπτωση;



1. Δεν έχει ανασφάλειες. Το τελευταίο πράγμα που θες στη ζωή σου είναι έναν άντρα που θα πρέπει ΕΣΥ να του καλύπτεις τα πάσης φύσεως ψυχολογικά κενά. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία εκεί έξω. Πώς θα το καταλάβεις; Απλά όταν σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχει την ανάγκη να παίρνει διαρκώς επιβεβαίωση από σένα, όταν προσπαθεί μονίμως να σε κάνει να ζηλέψεις για να αισθανθεί σιγουριά και διάφορα άλλα τέτοια κουραστικά. 

2. Είναι σε θέση να κάνει μια σοβαρή συζήτηση. Ξέρει να σταθεί δίπλα σου, έχει ενδιαφέροντα και γνωρίζει πώς πρέπει να μιλήσει. Γενικώς, όπου τον έχεις παρουσιάσει σε έχει κάνει να φουσκώσεις από περηφάνια. 

3. Δεν είναι εριστικός ή οξύθυμος. Σε μια υγιή σχέση, οι δύο σύντροφοι πρέπει να λύνουν τις διαφορές τους μέσα από τον ώριμο διάλογο. Ένας ώριμος άντρας δεν θα θυμηθεί τι του έκανες δύο χρόνια πριν, ούτε θα νευριάζει και θα σου βάλει τις φωνές επειδή ξέχασες το νερό έξω από το ψυγείο.

4. Σε ενθαρρύνει να ακολουθήσεις τα όνειρα σου. Ακόμα και τα μεγαλύτερα κατορθώματα δεν σημαίνουν τίποτα, όταν δεν τα μοιραζόμαστε με αυτούς που αγαπάμε και δεν μας επιβραβεύουν με κομπλιμέντα. Ο σύντροφος σου πρέπει να είναι ο πρώτος που θα ενθουσιαστεί με τα ευχάριστα νέα που του λες και εκείνος που δεν θα αισθανθεί ποτέ, μα ΠΟΤΕ, ανταγωνισμό απέναντι σου.

5. Έχετε κοινούς στόχους για το μέλλον. Mπορεί κανένας από τους δυο σας να μην κάνει αυτή τη στιγμή σχέδια για οικογένεια και παιδιά, αλλά είναι πάντα καλό να ξέρεις πως φαντάζεται ο άλλος την ζωή του και τον εαυτό του σε κάποια χρόνια από τώρα. Αν διαπιστώσεις πως έχετε κοινή οπτική και κοινές φιλοδοξίες για τη ζωή, τότε έχεις έναν ακόμη καλό λόγο να τον κρατήσεις κοντά σου. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.