5 σημάδια που δείχνουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να τον κρατήσεις (πάση θυσία) - AllYou.gr

Search

5 σημάδια που δείχνουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να τον κρατήσεις (πάση θυσία)

Μήπως ο σύντροφος σου είναι σπάνια περίπτωση;

24 Ιουνίου 2015

1. Δεν έχει ανασφάλειες. Το τελευταίο πράγμα που θες στη ζωή σου είναι έναν άντρα που θα πρέπει ΕΣΥ να του καλύπτεις τα πάσης φύσεως ψυχολογικά κενά. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία εκεί έξω. Πώς θα το καταλάβεις; Απλά όταν σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχει την ανάγκη να παίρνει διαρκώς επιβεβαίωση από σένα, όταν προσπαθεί μονίμως να σε κάνει να ζηλέψεις για να αισθανθεί σιγουριά και διάφορα άλλα τέτοια κουραστικά. 

2. Είναι σε θέση να κάνει μια σοβαρή συζήτηση. Ξέρει να σταθεί δίπλα σου, έχει ενδιαφέροντα και γνωρίζει πώς πρέπει να μιλήσει. Γενικώς, όπου τον έχεις παρουσιάσει σε έχει κάνει να φουσκώσεις από περηφάνια. 

3. Δεν είναι εριστικός ή οξύθυμος. Σε μια υγιή σχέση, οι δύο σύντροφοι πρέπει να λύνουν τις διαφορές τους μέσα από τον ώριμο διάλογο. Ένας ώριμος άντρας δεν θα θυμηθεί τι του έκανες δύο χρόνια πριν, ούτε θα νευριάζει και θα σου βάλει τις φωνές επειδή ξέχασες το νερό έξω από το ψυγείο.

4. Σε ενθαρρύνει να ακολουθήσεις τα όνειρα σου. Ακόμα και τα μεγαλύτερα κατορθώματα δεν σημαίνουν τίποτα, όταν δεν τα μοιραζόμαστε με αυτούς που αγαπάμε και δεν μας επιβραβεύουν με κομπλιμέντα. Ο σύντροφος σου πρέπει να είναι ο πρώτος που θα ενθουσιαστεί με τα ευχάριστα νέα που του λες και εκείνος που δεν θα αισθανθεί ποτέ, μα ΠΟΤΕ, ανταγωνισμό απέναντι σου.

5. Έχετε κοινούς στόχους για το μέλλον. Mπορεί κανένας από τους δυο σας να μην κάνει αυτή τη στιγμή σχέδια για οικογένεια και παιδιά, αλλά είναι πάντα καλό να ξέρεις πως φαντάζεται ο άλλος την ζωή του και τον εαυτό του σε κάποια χρόνια από τώρα. Αν διαπιστώσεις πως έχετε κοινή οπτική και κοινές φιλοδοξίες για τη ζωή, τότε έχεις έναν ακόμη καλό λόγο να τον κρατήσεις κοντά σου. 

Hot αυτή τη στιγμή!

ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή matis υμνεί το σύγχρονο urban glam

Αυτή τη σεζόν, η matis προσεγγίζει τις πιο θηλυκές πτυχές του μπαρόκ και τις μετατρέπει σε υπέροχα κομμάτια και σύνολα.
INTERVIEW

Χάρις Αλεξίου: «Το συναίσθημα φυλακίζουμε μέσα μας, όχι τα γεγονότα»

Η δική μας, η μοναδική Χαρούλα. Των τραγουδιών, του έρωτα, της αγάπης, του γλεντιού, της συγκίνησης, της καρδιάς μας, της ζωής μας. Η Χάρις Αλεξίου στο allyou.
ΣΧΕΣΕΙΣ

3 λόγοι που οι άντρες οδηγούνται στην απιστία

Τα πιθανά σενάρια πίσω από την απόφαση του να κοιτάξει άλλη ενώ είσαστε μαζί.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ένας πολύ καλός λόγος να παραγγέλνεις συχνότερα sushi

Αν έψαχνες δικαιολογίες τις έχεις με τη σφραγίδα της επιστήμης.
STAR STYLE

Οι εμφανίσεις της Michelle Obama που δε γίνεται να ξεχάσουμε

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Αμερικής έχει ξεκινήσει, εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις εμφανίσεις της πιο αγαπημένης Πρώτης Κυρίας!
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

6 φθινοπωρινές αποχρώσεις μανό που πρέπει να δοκιμάσεις

Μην υποδεχτείς το Φθινόπωρο μόνο στην ντουλάπα σου, αλλά και στα νύχια σου!