Γιατί οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες; Για ΑΥΤΟ! - AllYou.gr

Search

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες; Για ΑΥΤΟ!

Όλα είναι στο μυαλό.

26 Ιουνίου 2015

Beyonce. Monica Belluci. Sofia Vergara. Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί οι γυναίκες με καμπύλες θεωρούνται τόσο σέξι;

Eρευνητές από το Κέντρο Εξελικτικής Γνώσης του Κολεγίου της Georgia το σκέφτηκαν για σένα θέλοντας να διαπιστώσουν τι ακριβώς είναι αυτό που συμβαίνει στον εγκέφαλο ενός άνδρα όταν βλέπει μια γυναίκα με καμπύλες.

Στο πλαίσιο των πειραμάτων ζητήθηκε από 14 άνδρες με μέση ηλικία τα 25 έτη, να παρατηρήσουν φωτογραφίες επτά γυναικών, ενώ υποβάλλονταν σε ακτινοδιαγνωστικούς ελέγχους εγκεφάλου.

Στη συνέχεια, οι γυναίκες υπεβλήθησαν σε πλαστικές επεμβάσεις ανακατανομής λίπους, κατά τις οποίες λήφθηκε λιπώδης ιστός από τη μέση τους και τοποθετήθηκε στους γλουτούς, ενώ το βάρος τους παρέμεινε ίδιο.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από τα αποτελέσματα, όταν οι άνδρες έβλεπαν τις γυναίκες μετά την επέμβαση, ενεργοποιούνταν τμήματα του εγκεφάλου τους, που συνδέονται με την επιβράβευση, όπως επίσης και τα τμήματα εκείνα που διεγείρονται από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

«Τα νέα δεδομένα θα μας βοηθήσουν να εμβαθύνουμε σε θέματα εθισμού στην πορνογραφία και τις παρεμφερείς διαταραχές, όπως είναι η στυτική δυσλειτουργία που προκαλείται από τον εθισμό στην πορνογραφία», εξηγεί ο ερευνητής Steven Platek, ενώ πιστεύει ότι τα ευρήματα μπορούν να βοηθήσουν ακόμα και στην ανάλυση της απιστίας σε μία σχέση.

Summer in the city

Beach Please! Πώς να ντυθείς για γάμο σε νησί και να είσαι glamorous

Σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά για να είσαι… chill but fabulous!

Να τι πρέπει να κάνεις άμα καείς από τον ήλιο

6 tips για να θεραπεύσεις τα ελαφριά εγκαύματα και γρήγορα!

Οι 5+1 καλύτερες παραλίες της Αττικής

Είναι δυο (ή και τρία) βήματα από την Αθήνα και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι είσαι ήδη διακοπές!