Φίλα τον βάτραχο σου: Πώς το φιλί μπορεί να σου αποκαλύψει τον κύριο Τέλειο - AllYou.gr

Search

Φίλα τον βάτραχο σου: Πώς το φιλί μπορεί να σου αποκαλύψει τον κύριο Τέλειο

...αν υποθέσουμε ότι υπάρχει.

15 Ιουλίου 2015

Mία νέα επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης διαπίστωσε ότι τα φιλιά επιτρέπουν έστω και υποσυνείδητα να καταλάβουν αν ο άνθρωπος που φιλούν είναι ο κατάλληλος άντρας γι' αυτές.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μελέτη, η γεύση και η οσμή παίζουν σημαντικό ρόλο στην επαφή που έχεις με τον σύντροφο σου και είναι αρκετά για να σου φανερώσουν πράγματα γι' αυτόν

Οι ερευνητές προσπάθησαν να κατανοήσουν τη μοναδικότητα που έχει ένα φιλί. Ο επικεφαλής της έρευνας από το τμήμα Πειραματικής Ψυχολογίας, δήλωσε: « Το φιλί στις ανθρώπινες σεξουαλικές σχέσεις είναι μια ανθρώπινη συμπεριφορά ερωτισμούς απίστευτα διαδεδομένη και μάλιστα είναι μοναδική, κάθε φορά".

Στην έρευνα , που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Human Nature , συμμετείχαν πάνω από 900 ενήλικες που ρωτήθηκαν «τι σημαίνει ένα φιλί;». Πάνω από το ήμισυ των συμμετεχόντων απάντησαν ότι πρόκειται για την αρχή μιας σοβαρής σχέσης.

«Υπάρχουν τρεις βασικές θεωρίες σχετικά με το ρόλο που παίζει τι φιλί στις σεξουαλικές σχέσεις. Πρώτον βοηθά με κάποιο τρόπο στο να αντιληφθείς υποσυνείδητα πράγματα για τον πιθανό σου σύντροφο. Δεύτερον, χρησιμοποιείται για την αύξηση της διέγερσης, πχ για το σεξ και τρίτον ότι είναι χρήσιμο για τη διατήρηση της σχέσης».

Τέλος, όπως φυσικά θα φαντάζεσαι, οι γυναίκες θεωρούν τα φιλιά πιο σημαντικά στις σχέσεις από τους άνδρες, σύμφωνα με την έρευνα.

Hot αυτή τη στιγμή!

FASHION NEWS

6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το φετινό show της Victoria’s Secret

Οι πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου έφτασαν μέχρι το Παρίσι, για να περπατήσουν στο μοναδικό αυτό show!
BEAUTY TIPS

3 λάθη που κάνεις στα σγουρά μαλλιά σου όταν τα ισιώνεις

Έτσι θα κάνεις το ίσιωμα παιχνιδάκι.
ΕΓΩ

Το τρικ που θα σε απαλλάξει από τις ενοχές σου

Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι μπορείς να διώξεις τις Ερινύες σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα.
ΥΓΕΙΑ

Τι να κάνεις για να προλάβεις την υποθερμία

Μύθοι και αλήθειες για το κρύο! Ενημερώσου και απόφευγε την υποθερμία.
ΑΣΚΗΣΗ

Το τρικ που θα σε βοηθήσει να βρεις τη φόρμα σου

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποιο αντικείμενο σού δίνει το ιδανικό κίνητρο για να βάλεις τα αθλητικά σου και να μείνεις πιστή στο πρόγραμμα άσκησής σου.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Μπες σε εορταστικό mood με αυτά τα μακιγιάζ

Τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα.