Μία καλοκαιρινή έρευνα σου εξηγεί γιατί ΔΕΝ πρέπει να ζηλεύεις το κορίτσι στην διπλανή ξαπλώστρα - AllYou.gr

Search

Μία καλοκαιρινή έρευνα σου εξηγεί γιατί ΔΕΝ πρέπει να ζηλεύεις το κορίτσι στην διπλανή ξαπλώστρα

In the summertime...

18 Ιουλίου 2015

Καλοκαίρι είναι και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου. Τι θέλουμε να πούμε; Ότι σίγουρα σε κάποια παραλία θα βρεθείς με το αγόρι και (σχεδόν) σίγουρα κάποια υπέροχη κοπέλα με φανταστικό κορμί θα περάσει με το μπικίνι ακριβώς δίπλα του. Και, ναι. Θα γυρίσει να την κοιτάξει. Πριν λοιπόν σου... γυρίσει το μάτι, διάβασε προσεκτικά την παρακάτω έρευνα και φρόντισε να την φέρεις στο μυαλό σου την ώρα της κρίσης.

Πρόκειται για μία μελέτη του αμερικάνικου πανεπιστημίου του Princeton κατά την οποία οι άντρες έπρεπε να κοιτάξουν φωτογραφίες γυναικών με μαγιό. Όπως παρατηρήθηκε, λοιπόν, από τους επιστήμονες η περιοχή του αντρικού εγκεφάλου που ενεργοποιήθηκε δεν ήταν αυτή που συνηθίζεται όταν παρατηρεί ανθρώπους και γενικότερα όντα, αλλά εκείνη που επεξεργάζεται άψυχα αντικείμενα.

Οι ερευνητές σοκαρίστηκαν καθώς αυτή θεωρήθηκε μία πρωτοφανής αντίδραση και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι άνδρες βλέπουν όντως ένα «κομμάτι κρέας».

Μεταξύ μας, είναι ψιλοτραγικό αλλά την ίδια στιγμή μήπως είναι και η ένδειξη ότι πρέπει να τον αφήσεις να κοιτάει άφοβα και να συνειδητοποιήσεις επιτέλους ότι αυτό δεν αλλάζει τίποτα - μα τίποτα - απολύτως στη μεταξύ σας πραγματική σχέση;Ακολούθησε το allyou στο Instagram!