Η τηλέοραση σάς φέρνει πιο κοντά (;) - AllYou.gr

Search

Η τηλέοραση σάς φέρνει πιο κοντά (;)

Νέα έρευνα αποδεικνύει πως μία συσκευή στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να σώσει την ερωτική σου ζωή. 

28 Ιουλίου 2015

Στα περισσότερα σπίτια υπάρχει σίγουρα μία τηλεόραση στο σαλόνι, ενώ εδώ και πολλά χρόνια έχει γίνει πλέον συνήθεια για πολλούς να έχουν μία συσκευή και στο υπνοδωμάτιο.

Και ενώ μέχρι τώρα επικρατούσε η αντίληψη πως κάτι τέτοιο είναι επιζήμιο για την ερωτική ζωή ενός ζευγαριού, μία νέα έρευνα έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε. Κι αυτό γιατί αποδεικνύει ότι τα ζευγάρια που έχουν τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα κάνουν κατά μέσο όρο 2 φορές περισσότερο σεξ από εκείνα τα ζευγάρια που δεν έχουν τηλεόραση σε αυτό το δωμάτιο.

Η συγκεκριμένη έρευνα έγινε στην Μεγάλη Βρετανία σε δείγμα 2.431 ατόμων, που κατά δήλωσή τους βρίσκονται σε ερωτική σχέση. Διαπιστώθηκε ότι το 47% των ζευγαριών αφήνει την τηλεόραση ανοιχτή κατά την διάρκεια των σεξουαλικών τους συνευρέσεων.

Μάλιστα το 37% των συμμετεχόντων ζευγαριών απάντησε ότι η τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα βελτιώνει την σεξουαλική τους ζωή, επειδή τους δίνει την ευκαιρία να παρακολουθούν μαζί ερωτικές ταινίες, που τους ανεβάζουν την σεξουαλική διάθεση και επιθυμία.

Επίσης ένα 14% απάντησε ότι το να παρακολουθούν μαζί τηλεόραση «τους φέρνει πιο κοντά».Ακολούθησε το allyou στο Instagram!