Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

BEAUTY NEWS

Αυτό είναι το μυστικό για το απίθανο μακιγιάζ της Jennifer Lawrence στην πρεμιέρα της ταινίας "Dark Phoenix"

Δημιουργείστε βήμα βήμα το μακιγιάζ που έκλεψε τις εντυπώσεις



Η Jennifer Lawrence είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της αφού καταφέρνει πάντοτε με ένα μοναδικό τρόπο να ισορροπεί την αυθεντικότητά της με ένα ιδιαίτερο elegance. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τραβήξει τα βλέμματα με την ανεπιτήδευτη αύρα της και ακόμη περισσότερες είναι οι φορές που προσελκύει τα κλικς των φωτογράφων με τις στιλιστικές της επιλογές. Αυτή τη φορά η Jennifer κέρδισε τις εντυπώσεις με ένα εκπληκτικό smokey μακιγιάζ το οποίο έφερε τη ζεστασιά του καλοκαιριού στην εμφάνισή της. Έντονο, σαγηνευτικό βλέμμα, ανάλαφρη, μεταξένια επιδερμίδα, nude χείλη και μια ελαφριά ροδακινί ζέστη στα μάγουλα αποτέλεσαν τα βασικά στοιχεία κλειδιά για ένα look που απογείωσε το σύνολο. 

Ψάξαμε, ρωτήσαμε και μάθαμε για όλα τα προϊόντα κλειδιά που χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθεί αυτό το look και σας τα παρουσιάζουμε βήμα- βήμα. 

Η αψεγάδιαστη ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της Jennifer αναδείχθηκε με τη σωστή προετοιμασία. Το μακιγιάζ ξεκίνησε με το Dior Capture Youth New Skin Effect Enzyme Solution Age- Delay Resurfacing Water το οποίο απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ομαλοποιεί τις ατέλειες της επιδερμίδας. Το βασικό στοιχείο για λαμπερό μακιγιάζ είναι η τέλεια προετοιμασία της επιδερμίδας και η ενυδάτωσή της. Έτσι η περιποίηση συνεχίζεται με το Dior Capture Youth Intense Rescue Age-Delay Revitalizing Oil-Serum το οποίο ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα ενδυναμώνοντας τους ιστούς της και διατηρεί την ενυδάτωσή της.  Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε η Dior Capture Youth Age-Delay Advanced Creme η οποία καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης και παρέχει πλούσια αντιοξειδωτική προστασία. 

Το μακιγιάζ ξεκινάει με το Dior Backstage Face & Body Primer #001 Universal και συνεχίζεται με το Dior Backstage Face & Body Foundation για ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα απο διαρκεί. Οι γωνίες του προσώπου της δημιουργήθηκαν με την Dior Backstage Contour Palette #001 Universal και λάμψη στα ζυγωματικά δόθηκε με την Dior Backstage Glow Palette #002 Glitz. Το smokey δημιουργήθηκε με την Dior 5 Couleurs Wild Earth #786Terra ενώ το μυστικό βρίσκεται στο Dior On Stage Liner #091 Matte Black eyeliner που εφαρμόστηκε ακριβώς στη γραμμή των βλεφαρίδων. Δύο στρώσεις μάσκαρα Diorshow Pump 'n' Volume HD mascara #090 black ήταν η κίνηση που έδωσε βάθος στο βλέμμα και στα χείλη χρησιμοποιήθηκε το Rouge Dior #426 Sensual Matte. 

d2.jpg

Dior Capture Youth New Skin Effect Enzyme Solution Age- Delay Resurfacing Water

d4.jpg

Dior Capture Youth Intense Rescue Age-Delay Revitalizing Oil-Serum

d3.jpg

Dior Capture Youth Age-Delay Advanced Creme

 

d1.jpg

Dior Backstage Face & Body Primer #001 Universal

d5.jpg

Dior Backstage Face & Body Foundation

d6.jpg

Dior 5 Couleurs Wild Earth #786Terra

d7.jpg

Dior Backstage Glow Palette #002 Glitz

d8.jpg

Diorshow Pump 'n' Volume HD mascara #090 black

d9.jpg

Dior On Stage Liner #091 Matte Black eyeliner

d10.jpg

Rouge Dior #426 Sensual Matte

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ