Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τα hair colors που σε κάνουν να δείχνεις νεότερη

Νομίζω ήρθε η ώρα για μια αλλαγή

 



 

Το ζήτημα της ηλικίας είναι ένα θέμα απίστευτα ξεπερασμένο και passed, αφού πλέον στόχος κάθε γυναίκας είναι να αισθάνεται όμορφη ανεξάρτητα από κλισέ τέτοιου είδους. Σαφώς κάτι τέτοιο δεν σημαίνει όμως, πως δεν θα κάνουμε και ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να δείχνουμε νεότερες και λαμπερές, καθώς τελικά αυτό είναι που μας αρέσει. Έτσι στην προσπάθεια αυτή στρέφουμε το ενδιαφέρον μας κυρίως σε κρέμες και serum που θα βοηθήσουν να διατηρήσουμε την νεανική μας όψη, ξεχνώντας πολλές φορές πως το λάθος χρώμα μαλλιών είναι αυτό που θα κάνει την ζημιά.

 

 

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καλύτερο timing να κάνεις μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου, αφού σε λίγες μέρες που ανοίγουν και πάλι τα κομμωτήρια, θα έχεις την ευκαιρία με ανανεωμένο στυλ και διάθεση να περιμένεις την καινούργια χρονιά. Γιατί όχι, λοιπόν, η αλλαγή αυτή να μην γίνει σύμφωνα με τις υποδείξεις έμπειρων hair colorists, οι οποίοι προτείνουν τα παρακάτω χρώματα ως την καλύτερη επιλογή για νεανικό αποτέλεσμα; Κράτα σημειώσεις και δες το πρόσωπο σου να αλλάζει θεαματικά.

Caramel Highlights: Οι ζεστές αποχρώσεις έτσι κι αλλιώς αποτελούν μεγάλη τάση της σεζόν. Αν είσαι μελαχρινή και ψάχνεις για μια εύκολη αλλαγή κοντά στα χρώματα σου, τα highlights στο χρώμα της καραμέλας είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις, αφού θα μαλακώσει και θα φωτίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

 

 

 

Dark roots: Άλλο ένα hot trend των ημερών που προστάζει σκούρες ρίζες με ανοιχτές άκρες. Η αντίθεση αυτή γράφει εκπληκτικά σε ξανθές αποχρώσεις με έντονες σκοτεινές ρίζες. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεις την μονοτονία ενός μόνο χρώματος ενώ δίνεις ζωντάνια και φωτεινότητα στο μήκος της τρίχας, που αυτομάτως αγκαλιάζει γλυκά το πρόσωπο σου.

 

 

 

Broomstick Blonde: Το είδαμε στην JLo, το αγαπήσαμε στην Chiara Ferragni. H μια σε πιο ζεστές αποχρώσεις του καστανόξανθού, η άλλη σε έντονο ψυχρό ξανθό. Και οι δύο όμως ακολούθησαν τον ίδιο κανόνα για φρέσκο, σούπερ νεανικό αποτέλεσμα: Σκούρα βάση, όσο γίνεται πιο κοντά στο φυσικό τους χρώμα και ένας συνδυασμός από ανταύγειες και balayage αρκετούς τόνους πιο ανοιχτό από το φυσικό.

 

 

 

Strawberry blonde: Είσαι ήδη κοκκινομάλλα, ginger ή ξανθιά; Με έναν κοκκινωπό χρυσό τόνο τα μαλλιά σου θα αλλάξουν εντελώς εμφάνιση, όπως επίσης και το πρόσωπό σου. Η Emma Stone έχει δοκιμάσει το απόλυτο λαμπερό strawberry blonde και μπορείς να το κάνεις κι εσύ αν θέλεις να δείχνει τόσο glowing η επιδερμίδα σου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

BEAUTY TIPS

Πώς να βελτιώσετε την ανοχή σας για ορούς βιταμίνης C

Πώς να αποφύγετε τους ερεθισμούς, ειδικά αν έχετε ευαίσθητο δέρμα

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να αλλάξεις την ενυδατική σου κρέμα τώρα που μπήκε η άνοιξη

Γιατί μια μικρή αλλαγή στα προϊόντα που χρησιμοποιείς στη ρουτίνα του skincare σου είναι απαραίτητη όταν αλλάζει η εποχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;