10 Εύκολοι Τρόποι για να Φτιάξετε μια Πανέμορφη και Καλοκαιρινή Είσοδο σε Λιγότερο από 1 Ώρα - AllYou.gr

Search

 

10 Εύκολοι Τρόποι για να Φτιάξετε μια Πανέμορφη και Καλοκαιρινή Είσοδο σε Λιγότερο από 1 Ώρα

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue.  

29 Ιουλίου 2015
Συντάκτης : Μαρία Μυλωνά

Η είσοδος του σπιτιού είναι η πρώτη εντύπωση του εσωτερικού του, και όπως ξέρετε η πρώτη εντύπωση είναι που μετράει. Όταν έχετε καλεσμένους, η είσοδος είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσουν και από εκεί θα βγάλουν τα πρώτα κρίσιμα συμπεράσματα για το σπίτι σας.

Όχι ότι πρέπει να αγχώνεστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι (για εσάς ή για το σπίτι σας), αλλά γιατί να μην έχετε μια ωραία είσοδο αν μπορείτε; Σκεφτείτε πόσο διαφορετικά θα νιώθετε και εσείς όταν θα επιστρέφετε σπίτι κουρασμένοι από τη δουλειά και το πρώτο πράγμα που θα αντικρίζετε θα είναι το εξωτερικό του σπιτιού σας όμορφο και τακτοποιημένο.

Χαλάκι πόρτας Το χαλάκι της εισόδου είναι πολύ σημαντικό για ένα σπίτι καθώς πέρα από αισθητικής άποψης, προσφέρει και ομορφιά στον χώρο. Μπορείτε να αγοράσετε ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο με κάποια αστεία ατάκα ή ένα με το όνομα της οικογένειάς σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!