Skip to main content

BLOGS

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη



Το Star Wars είναι πολλά πράγματα. είναι μια ιστορία ελπίδας, μια μάχη μεταξύ καλού και κακού και μια ιστορία ενηλικίωσης. Είναι όμως και μια γιορτή αγάπης. Αν δεν υπήρχε το πάθος πολλών χαρακτήρων του Star Wars, δεν θα είχαμε τον πλούτο των ιστοριών που κάνουμε στον γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Για τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, εδώ είναι 20 από τα πιο ρομαντικά αποσπάσματα από το Star Wars. (Νιώστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε ένα με τον κτηνοτρόφο, την επαναστάτρια πριγκίπισσα ή το ιδιαίτερο άτομο στη ζωή σας.)

Έχουν περάσει πλέον 46 χρόνια από τον Μάιο του 1977 και την πρώτη προβολή του Episode IV – A New Hope στους κινηματογράφους Το σύμπαν του Star Wars συνεχίζει να μένει ανεξάντλητο και ανεξερεύνητο χαρίζοντας συνεχώς νέες συγκινήσεις. Γιορτάστε τη Star Wars Day, δηλαδή η 4η Μαΐου!

 https://www.instagram.com/p/Crz3U30oHp_/

  1. «Σε αγαπώ πραγματικά, βαθιά. Πριν πεθάνουμε, θέλω να ξέρεις». Padmé Amidala

Καθώς ο Anakin και η Padmé πρόκειται να οδηγηθούν στην αρένα των εκτελέσεων των Geonosians, όπου είναι προγραμματισμένοι για βέβαιο θάνατο, η Padmé δηλώνει την αγάπη της για τον Anakin, πιστεύοντας ότι μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία που θα έχει. (Star Wars: Attack of the Clones)

 

  1. «Κάποιος που σε αγαπάει». Leia Organa

Με τη Leia να σώζει τον Han μετά από μήνες που ήταν παγωμένος σε καρβονίτη και πετάχτηκε στον κάτω κόσμο, δεν υπάρχει καλύτερη νίκη από το να συνεχίσουν οι δυο τους από εκεί που σταμάτησαν – να δηλώνουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον. (Star Wars: Return of the Jedi)

 

  1. «Νομίζω ότι είσαι... Ξέρεις... Όμορφη». Doctor Aphra

Μπορεί να είναι δύσκολο για μερικούς ανθρώπους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για κάποιον άλλο, και αυτό είναι εντάξει. Είναι το κουράγιο που έχει η Aphra να βγει έξω από τη ζώνη άνεσής της για να πει στον Tolvan που κάνει τη ρομαντική χειρονομία όπως πρέπει να είναι. (Star Wars: Doctor Aphra #18)

 

  1. «Είναι καλό που σε αγαπώ». Jordanna Sparkburn

Μήνες αφότου ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, η Jordanna Sparkburn και ο Sylvestri Yarrow έρχονται ξανά κοντά φαινομενικά μέσω της μοίρας. (Star Wars: The High Republic: Out of the Shadows)

 

  1. «Είσαι τόσο...όμορφη». Anakin Skywalker

Ακόμη και μετά από χρόνια που ήταν μαζί, ο Anakin εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος με την ομορφιά της συζύγου του. (Star Wars: Revenge of the Sith)

 

  1. «Αν είχες πει τη λέξη, θα είχα φύγει από το Τάγμα των Τζεντάι». Obi-Wan Kenobi

Ο Obi-Wan Kenobi είναι γνωστός οπαδός κανόνων στο Τάγμα των Τζεντάι, αλλά αυτό ακριβώς κάνει την παραδοχή της αφοσίωσης για την Satine τόσο ισχυρή. Το μόνο πράγμα που μπορεί να υπερισχύσει της αφοσίωσής του στο Τάγμα είναι η αγάπη που έχει για τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου της Satine. (Star Wars: The Clone Wars, "Voyage of Temptation")

 may-the-fourth-be

  1. «Σ’ αγαπώ. / Το ξέρω». Leia Organa και Han Solo

Χρειάζεται να πούμε περισσότερα; (Star Wars: The Empire Strikes Back)

  

  1. «Σ’ αγαπώ. / Το ξέρω» Han Solo και Leia Organa

Και είναι εξίσου καλό και αντίστροφα. (Star Wars: Return of the Jedi)

 

  1. «Για παν ενδεχόμενο». Steela Gerrera

Αν και δεν είναι εγγενώς ρομαντική χωρίς πλαίσιο, η Steela το λέει αυτό στον Lux Bonteri μόλις τον φίλησε. Οι αντάρτες του Όντερον πρόκειται να θέσουν σε εφαρμογή το πιο σημαντικό σχέδιό τους μέχρι σήμερα και, παρόλο που η Steela είναι αισιόδοξη, δεν διστάζει να μην αφήσει τίποτα ανείπωτο πριν πάει στη μάχη. (Star Wars: The Clone Wars, "Tipping Points")

 

  1. «Κράτα με. Όπως τότε δίπλα στη λίμνη στο Naboo, τόσο καιρό πριν, όταν δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκτός από την αγάπη μας». Padmé Amidala

Εν μέσω ενός ατελείωτου πολέμου, η Padmé βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του συζύγου της ενώ ονειρεύεται μια πιο απλή στιγμή. (Star Wars: Revenge of the Sith)

 

  1. «Είσαι ακριβώς όπως σε θυμάμαι στα όνειρά μου». Anakin Skywalker

Μετά από 10 χρόνια που δεν είδε τον άγγελο που εμφανίστηκε στον σκονισμένο πλανήτη του, ο Anakin χρησιμοποιεί σχεδόν κάθε ευκαιρία για να ενημερώσει την Amidala πώς νιώθει. (Star Wars: Attack of the Clones)

 

  1. «Δεν είσαι μόνος. / Ούτε εσύ είσαι». Kylo Ren και Rey

Αφού άκουσε τη Rey να εκφράζει την εμπειρία της στη σπηλιά του καθρέφτη, ο Kylo αναγκάζεται να την παρηγορήσει, λέγοντάς της αυτά τα λόγια. Και σε αντάλλαγμα, η Rey βρίσκει τον εαυτό της να παρηγορεί τον Kylo καθώς συνειδητοποιούν ότι μια ισχυρή σχέση μεταξύ τους μεγαλώνει. (Star Wars: The Last Jedi)

 

  1. «Σκέφτηκα ότι έμοιαζες ότι μπορεί να χρειαζόσουν κάποιον να σε κρατήσει με την ίδια ευγένεια που είχες για τον Keeve». Sian Holt

Αν και η ντετέκτιβ Sian Holt είναι συνήθως αποκλειστικά επιχειρηματική, προσφέρει στον ερευνητή συνεργάτη της Jedi Master Emerick Caphtor κάτι τόσο απλό αλλά τόσο δυνατό μετά από μια δύσκολη μέρα: μια αγκαλιά. (Star Wars: The High Republic: Trail of Shadows #3)

 

  1. «...Όλοι για τους οποίους νοιαζόμουν ποτέ ήταν Τζεντάι. Μέχρι τώρα, δηλαδή». -- Emerick Caphtor

Ο Emerick επιτρέπει στον εαυτό του να εγκατασταθεί στο ίδιο επίπεδο άνεσης με την Sian, δηλώνοντας ξεκάθαρα την αφοσίωσή του στη σύντροφό του. (Star Wars: The High Republic: Trail of Shadows #3)

 may-forth

  1. «…» -- Frog Lady

Εντάξει, οπότε δεν ξέρουμε ακριβώς τι λέει, αλλά πρέπει να είναι ρομαντικό, σωστά; Δεν θα μπορούσαμε να γιορτάσουμε την αγάπη στο Star Wars χωρίς αυτά τα αξιαγάπητα αμφίβια. (The Mandalorian, “Chapter 11: The Heiress”)

 

  1. «Όλοι χρειάζονται κάποιον. Ακόμη και ένας κατεστραμμένος γέρος απατεώνας όπως αυτός». Val

H Βαλ πειράζει με αγάπη τον Τομπίας, κουλουριασμένος δίπλα στη φωτιά ενώ αφηγείται ιστορίες αγάπης. (Solo: A Star Wars Story)

 

  1. «Τίποτα δεν θα αλλάξει τον τρόπο που σε κοιτάζω». Han Solo

Ο Han κοιτάζει βαθιά στα μάτια της Qi'ra καθώς της λέει αυτά τα λόγια, προσφέροντάς της κάτι πραγματικά ξεχωριστό – μια άνευ όρων αγάπη. (Solo: A Star Wars Story)

 

  1. «Ξέρω τι να πω τώρα. Σ' αγαπώ». Hera Syndulla

Αυτή η στιγμή είναι τόσο καλά κερδισμένη τόσο για την Hera όσο και για τον Kanan, καθώς οι δυο τους έχουν ζήσει απίστευτα δύσκολες ζωές αφιερωμένες σε σοβαρές αιτίες. Αλλά όταν μπορούν και οι δύο να αγκαλιάσουν ο ένας τον άλλον αυτή τη στιγμή και να γιορτάσουν την αγάπη τους, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ικανοποιητικό. (Star Wars Rebels, «Jedi Night»)

 https://www.instagram.com/p/Cr0S6O4MT6q/

  1. «Ήθελα να πάρω το χέρι σου. Το χέρι του Μπεν». Rey

Μετά από μια καθαρτική μονομαχία, η Ρέι κάνει μια οικεία εξομολόγηση στον Kylo ανάμεσα στις συντριβές των κυμάτων στα συντρίμμια του Άστρου του Θανάτου. (Star Wars: The Rise of Skywalker)

 

  1. «Ξέρεις, όσο κι αν τσακωνόμασταν, πάντα μισούσα να σε βλέπω να φεύγεις». Leia Organa

Κερδίζοντας μια στιγμή με τον Han προτού η Αντίσταση ξεκινήσει για να υλοποιήσει το μεγάλο της σχέδιο στη Βάση Στάρκιλερ, η Leia παραδέχεται με δυστυχία τη λαχτάρα της για αυτόν. Χρησιμεύει για να υπενθυμίσει ότι όποιες δυσκολίες αντιμετώπισαν στη ζωή ή στη σχέση τους, η αγάπη τους παρέμεινε. (Star Wars: The Force Awakens)

 

May the Force be with you!

 

@hasbrogreece @starwars #starwars #maythe4thbewithyou #hasbrogreece

 

Βρείτε όλα τα Star Wars εδώ: Φιγούρες Δράσης Star Wars | Skroutz.gr

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ