Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ραντεβού για ερωτευμένους

Εάν είναι να το γιορτάσεις, να το γιορτάσεις με άποψη στα πιο ψαγμένα σημεία της πόλης 


Ζωή Γκόρου

Πιστεύεις ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια πρώτης τάξεως αφορμή για να γιορτάσεις τον έρωτα; Τότε δεν θα σου χαλάσουμε χατήρι. Εντοπίσαμε και σου προτείνουμε events και μέρη που υπόσχονται να σου φτιάξουν ατμόσφαιρα, είτε έχεις είτε δεν έχεις Βαλεντίνο. 

Let's be kissed!

Αναζητάς ένα πρωτότυπο event για δύο άτομα; Δώσε ραντεβού στις 14 Φεβρουαρίου στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολης Δήμου Αθηνών και απόλαυσε μαζί με το ταίρι σου, το Let's Be Kissed!  το πιο Valentine's Day πρόγραμμα δραστηριοτήτων της πόλης για ερωτευμένους, αλλά και για όσους αναζητούν τον έρωτα: δοκίμασε το speed dating session, πάρε μέρος σε live action role plays με θέμα.. εγκλήματα πάθους, δες προβολές σινεφίλ ρομαντικών ταινιών όπως ο "Νευρικός Εραστής" του Woody Allen και το κλασικό "Casablanca" και φυσικά απόλαυσε λατρεμένες μουσικές από τον Kiss Fm και το Dj Set του Nίκου Ζώη.

Ώρα: Από τις 21:00

Που: Παλαιοί Φούρνοι, Κεντρική Αυλή

Είσοδος: 5 ευρώ.  

Προπώληση από το δίκτυο της viva.gr 

 

 

 

Spring lovers 

Στην καρδιά της πόλης, στο Μοναστηράκι, θα βρεις το άκρως "think pink" καφέ Ellyz Athens, το πιο ινσταγκραμικό σποτ της πόλης, ό,τι πρέπει για ερωτευμένους. Κρεμαστοί κήποι, παστέλ χρώματα, υπέροχα γλυκά -καρδούλες, σε ένα μέρος που είναι πάντα άνοιξη. 

https://www.instagram.com/p/B8V1RSjleIM/

https://www.instagram.com/p/B8TmkMjlJEX/

'Ερως ανίκατε μάχαν 

Γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων στην ταράτσα με την πιο ωραία θέα στην πόλη μας. Πρόκειται για το Ziller's, το ιστορικό ξενοδοχείο στην οδό Μητροπόλεως, φτιαγμένο από τον αρχιτέκτονα Ernst Ziller. 'Εχει ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας και μια ταράτσα που βλέπει πιάτο την Ακρόπολη. Κράτησε οπωσδήποτε τραπέζι για φαγητό ή καφέ, γιατί ο χώρος δεν διαθέτει πολλά τραπέζια. Η καλύτερη ώρα; Απόγευμα, που στην αρχή  λούζει την ταράτσα ο ήλιος και στη συνέχεια, όταν ο ήλιος δύει,  φωτίζει τον βράχο με φοβερά χρώματα. 

https://www.instagram.com/p/ByDZgCtiS17/

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.