Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Και...καλή σχολική χρονιά

Μη μπερδεύεσαι. Μια βόλτα (μόνο) θα πάμε


Λένα Γρηγορίου

Μη μπερδεύεσαι. Μια βόλτα (μόνο) θα πάμε

Πού σε βρίσκω; Στο σπίτι, στο γραφείο, στο δρόμο; Διακοπές , πάντως, δεν είσαι. Κι ας σε μπέρδεψαν , κι εσένα, τούτες οι τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη.

Εγώ, ταχτοποιώ! Κατεβάζω  βαλίτσες στην αποθήκη, προσαρμόζομαι ξανά στην ασφάλεια (κι άλλα πολλά) της πόλης, κάνω λίστες φθινοπωριάτικες... Και βέβαια κουβαλάω μέσα μου το καλοκαίρι. Κι αυτό και τ'άλλα τα πιο παλιά. Αλλωστε πώς θα ταξιδεύω όοολη τούτη τη χρονιά; 
 
Για το απογευματόβραδο έχω πρόγραμμα! Θα πάω στο ΠΙΟ αγαπημένο μου στέκι, την ΠΙΟ αγαπημένη μου συνήθεια -οκ, περίπου- και τους ΠΙΟ αγαπημένους μου ανθρώπους. Το ραντεβού μας, λοιπόν, θα το δώσουμε -για άλλη μια φορά- στον "κήπο" του 6 d.o.g.s. (Αβραμιώτου, 6-8), 
 
Όπως πάντα, έτσι κι απόψε, θα καθίσουμε στην μπάρα. Θα παραγγείλουμε τα "συνηθισμένα"και  -όπως πάντα- θα συνοδεύσουμε το ποτό μας με άπειρα γέλια αλλά και με αναμνήσεις από το καλοκαίρι μας(γεμάτο με παγωμένες τσικουδιές στα Κουφονήσια ) αλλά και με σχέδια για τον χειμώνα  (γεμάτο με ζεστούς καφέδες ,με απολογισμούς για όσα πέρασαν αλλά και με σχέδια για όσα θα έρθουν). 

 
Εσύ κι εγώ, με τη νέα "σχολική χρονιά", θα βρισκόμαστε. Σε κάποια ζεστή, "χουχουλιάρικη" θεατρική σκηνή,  σε κάποιο παρεΐστικο μπαράκι, σε κάποιο πανέμορφο σοκάκι της πανέμορφης πόλης μας. Για ν'"ανοίξουμε" ένα καινούργιο κύκλο, πάλι από την αρχή, με  το καινούργιο allyou.
Δεν μου είπες, αλήθεια , πώς το βρίσκεις με την καινούργια (την ολοκαίνουργια) φορεσιά του. Σου πάει; Σου αρέσει; Είναι τόσο ταξιδιάρικο όσο το θέλεις:
Περιμενω σχόλια κι εντυπώσεις  Στο fb ή στο instagram. Deal;
 
 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου