Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

XMAS FAN GIFTS

Hipster

Το Bios είναι το δεύτερο  σπίτι της



Το Bios είναι το δεύτερο  σπίτι της

 

Το hipster style οπωσδήποτε έχει χρώμα, ζωηρά μοτίβα, vintage διάθεση και στάμπες με ιδιαίτερο χιούμορ για τους λίγους. Μια safe επιλογή είναι ο συνδυασμός όλων αυτών, άσχετα με το αν εσύ καταλαβαίνεις ή όχι το στιλ τους. Και ο συνδυασμός αυτός βρίσκεται τις περισσότερες φορές σε happy socks! Το ιδανικό δώρο για την φίλη σου φέτος είναι ένα ζευγάρι (ή και παραπάνω) χαρούμενες κάλτσες. Μπορείς να τις βρεις στο κατάστημα Happy Socks στην αλυσίδα πολυκαταστημάτων attica αλλά και στο eshop 

Hipster χωρίς vintage μουσικές δε γίνεται..Ποιες είναι "Οι κρυμμένες  ιστορίες πίσω από  τα τραγούδια" όπως το "Which Side Are You On" τους στίχους του οποίου έγραψε το 1931 η Florence Reece, το "This land is your land" του Woody Guthrie, το "What'd I Say" του Ray Charles, το 'Eleanor Rigby" των Beatles, το "Gimme shelter" των Rolling Stones, το "Le freak" των Chic, το "Dance me to the end of love" του Leonard Cohen, το "I Don`t Like mondays" των Boomtown Rats, το "Common people" των Pulp, το "Fragile" του Sting, το "Losing my religion" των REM, το "The blower’s daughter" του Damien Rice; "Οι κρυμμένες ιστορίες πίσω από τα τραγούδια" (εκδόσεις Ζήτη). Στα βιβλιοπωλεία.

 


 

Είναι ανοιχτό μυαλό και αγαπά τα ταξίδια. To beauty kit πολλαπλών χρήσεων I Break for Beauty της Benefit που θα βρεις στα Sephora είναι ένα τροχόσπιτο με όλα τα απαραίτητα travel size προϊόντα ομορφιάς. Aγόρασέ το εδώ 


Η hipster φίλη σου είναι αρκετά retrosexual και έτσι θεωρεί ερωτεύσιμο ό,τιδήποτε vintage βλέπει μπροστά της. Ο φάκελος με γράμμα στον Αϊ Βασίλη που περιέχει παλέτα σκιών From Santa With Love της Essence, θα την ξετρελάνει. Θα τον βρεις στο Hondos Center.
 

 



Προσωπικά αν ήθελα να κάνω δώρο σε hipster τύπο, τότε το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι ένα βιβλίο. Hipster και γνώση πάνε συνήθως μαζί. Όσο για το βιβλίο ''Το Δώρο'', από τον Στέφανο Ξενάκη τα λόγια είναι περιττά. Είναι ίσως το καλύτερο βιβλίο που μπορείς να διαβάσεις ever!
 

Η χειμερινή συλλογή της σχεδιάστρια Νάντια Ράπτη, είχε έντονες επιρροές από Αφρικάνικα vibes και πολλά ethnic looks! Όλα αυτά σημαίνουν πως εδώ μπορείς να βρεις υπέροχα σχέδια και ρούχα για την hipster φίλη σου. 

 

 

Aν κάνεις κλικ εδώ, στο e- shop  του Merci, μπορεί να χαζεύεις με τις ώρες τα μοναδικά του δώρα και αντικείμενα. Το καλύτερο βέβαια και σου το ευχόμαστε, είναι να μπορούσες να “πεταχτείς” για μια βόλτα στο Παρίσι, για να κάνεις τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σου στο εξαίσιο Merci της Boulevar Beaumarchais…

 



Με το που ακούω δώρο σε hipster φίλο/φίλη, η επιλογή είναι μονόδρομος. Εμείς οι ''urban lovers'' και οι λίγο hipster δεν το κουνάμε από το σπίτι χωρίς τα ακουστικά μας. Και ένα ζευγάρι ακουστικά που έχει ξεχωρίσει, τόσο για την ποιότητα του, όσο και την αισθητική του, είναι τα Μarshall Headphones! Δες αναλυτικά τα σχέδια εδώ

 

Ηipster χωρίς σκούφο γίνεται; Όχι δεν γίνεται. Και καλύτερα δύο, για να έχεις να αλλάζεις. Ή τον έναν τον κάνεις δώρο και τον άλλον τον κρατάς για σένα. Πολύ μαλακούς και στιλάτους θα βρεις στα καταστήματα Marks and Spencer και βέβαια εδώ.

 


Όπως ήδη ξέρεις, το ρετρό πάει πακέτο με τους hipsters κολλητούς σου. Και τι θα τους κάνει να νοσταλγούν περισσότερο μια παλιά εποχή από αυτό το -μη κινητό- τηλέφωνο του 1960; Βρες το εδώ.

 

 

Τους περισσότερους hipsters θα τους δεις πάνω σε ένα ποδήλατο είτε να ρεμβάζουν τη φύση είτε να τρέχουν στις δουλειές τους. Για αυτό λοιπόν αυτό το σετ ποδηλάτου είναι ακριβώς ό,τι χρειάζονται. Περιλαμβάνει clips για παντελόνια (πόσο hipster;), poncho, κρέμα για τους μυς και κρέμα για ερεθισμούς. Το τελευταίο αχρείαστο να είναι, αλλά υπάρχουν κι αυτά. Βρες το εδώ.

 

 

Διαβάστε επίσης

XMAS FAN GIFTS

Instagrammer

Ποστάρει πιο γρήγορα κι από τη σκιά  της!

XMAS FAN GIFTS

Eco warrior

Ανακυκλώνει με μανία καθημερινά

XMAS FAN GIFTS

Mamma mia

Μάνα κουράγιο!