Skip to main content

DO IT YOURSELF

The End of Black: 4 tricks για να αποφύγεις το μαύρο χρώμα στις εμφανίσεις σου

Ναι, γίνεται!


Κέλλυ Νόβακ

Ναι, γίνεται!

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε το μαύρο χρώμα. Και γιατί όχι; Είναι το μόνο που μπορεί, ανάλογα με το στιλ του κάθε outfit μας, να εκφράσει κάθε φορά και κάτι το διαφορετικό.

Παρόλα αυτά, και επειδή είναι ακόμη καλοκαίρι –ακόμα και εάν είναι Σεπτέμβριος, σου προτείνω 4 εύκολα tricks για να ΜΗΝ το φορέσεις σε κάποια από τις εμφανίσεις σου. Και αυτό, όχι γιατί το μαύρο δεν φοριέται αυτή την περίοδο –το μαύρο είναι διαχρονικό, αλλά κυρίως για να τολμήσεις λίγο παραπάνω με τις εμφανίσεις σου και να αποφύγεις την «ασφάλεια» που σου αποδίδει αυτό το χρώμα. Γιατί ένας από τους βασικούς σκοπούς της μόδας είναι να τολμήσεις και να παίξεις με αυτήν!

1. Παίξε με τις γήινες αποχρώσεις όταν φοράς floral prints: Σε τέτοιες περιπτώσεις έχουμε την τάση να συνδυάζουμε ένα floral print ρούχο με μαύρα αξεσουάρ, με σκοπό να μην το «παρακάνουμε». Αντικατέστησε το μαύρο με ουδέτερες αποχρώσεις, όπως αυτές του καφέ και του nude ή φόρεσε αξεσουάρ σε χρώματα που περιλαμβάνονται στο εμπριμέ μοτίβο του ρούχου σου.

blacklessoutfits_01.jpg

2. Βάλε τις παστελ αποχρώσεις στην ζωή σου: Συνδύασε δύο παστέλ αποχρώσεις μεταξύ τους και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει. Μην φοβηθείς να προσθέσεις πινελιές extra χρώματος με τα αξεσουάρ σου, καθώς είναι αυτά που θα «φωτίσουν» ακόμη περισσότερο την εμφάνισή σου.

blacklessoutfits_02.jpg

3. Το καφέ είναι το καινούργιο μαύρο: Δώσε ένα twist στις εμφανίσεις σου, αντικαθιστώντας το μαύρο χρώμα με σκούρες αποχρώσεις του καφέ. Το κομψό αποτέλεσμα και η εκλεπτυσμένη πινελιά που θα αποδώσουν στα looks σου, θα σε εντυπωσιάσει.

blacklessoutfits_03.jpg

4. Δες τα metallics με άλλη ματιά: Η πρώτη μας αντίδραση όταν φοράμε χρυσά αξεσουάρ ή μονόχρωμα looks, είναι να τα συνδυάζουμε με το μαύρο. Αν το καλοσκεφτείς όμως, τα μεταλλικά χρώματα είναι ο πιο αναβαθμισμένος τρόπος για να αποφύγεις το μαύρο. Και αυτό γιατί είναι μια εξίσου elegant επιλογή που ταιριάζει με σχεδόν όλες τις αποχρώσεις χρωμάτων, δίνοντας στις εμφανίσεις σου ένα πιο δραματικό look.

blacklessoutfits_04.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ