Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να ντυθείς σαν την ΑΠΟΛΥΤΗ fashionista όλο τον χρόνο

Fashion rules!


Κέλλυ Νόβακ

Fashion rules!

Όλες οι γυναίκες έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση, όπου δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε –είτε για κάποιο καφέ με τις φίλες μας, είτε για την δουλειά κτλ.- και ο χρόνος μας πιέζει. Και ενώ παίρνουμε καθημερινά ιδέες και έμπνευση από τις πασαρέλες, είναι η μόδα του δρόμου που τελικά μας εξάπτει περισσότερο την… περιέργεια.

Γι' αυτό και οι “street stylers” δεν ακολουθούν απαραίτητα τις εκάστοτε τάσεις κάθε σεζόν, αλλά είτε δημιουργούν τις δικές τους είτε απλά εμμένουν στις πιο διαχρονικές και κλασσικές εμφανίσεις.

Είναι αναπόφευκτο, λοιπόν, να πάρουμε μαθήματα από αυτά τα πάντα επιτυχημένα looks και με βάση αυτά, να διαμορφώσουμε τους δικούς μας συνδυασμούς, που ακόμα και σε στιγμές… ανάγκης, θα μας επιτρέπουν να είμαστε πάντα άψογες και stylish κάθε εποχή του χρόνου!

Kαλοκαίρι: Λευκό τοπ + denim φούστα: Ο απόλυτος καλοκαιρινός συνδυασμός, που όχι μόνο είναι διαχρονικός, αλλά φοριέται από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

how2dresslikefashgirl_01.jpg

Φθινόπωρο: Δερμάτινο jacket + T-shirt + Τζιν Παντελόνι: Η «επαναστατική» αισθητική του look αυτού, έχει αποδείξει την διαχρονικότητά του, ενώ παράλληλα ταιριάζει σε όλες.

how2dresslikefashgirl_02.jpg

Χειμώνας: (Ψεύτικο) Γούνινο Παλτό + Εντυπωσιακό Καπέλο: Ο απόλυτος συνδυασμός για τον χειμώνα, ο οποίος θα σε κρατήσει ζεστή και θα σε κάνει να ξεχωρίζεις και από το πλήθος.

how2dresslikefashgirl_03.jpg

Άνοιξη: Σαλοπέτα: Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω πόσο απαραίτητη είναι μια σαλοπέτα για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου. Αλλά σε περίπτωση που απορείς, σκέψου ότι αυτό το ρούχο μπορεί να «μεταμορφωθεί» στο απόλυτο outfit για την δουλειά, τον καφέ αλλά και την βραδινή σου έξοδο, με τα σωστά αξεσουάρ. Αυτό και μόνο είναι αρκετό.

how2dresslikefashgirl_04.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ