Skip to main content

DO IT YOURSELF

5 στιλιστικά tips κατευθείαν από τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης

Εφάρμοσέ τα ΤΩΡΑ!


Κέλλυ Νόβακ

Εφάρμοσέ τα ΤΩΡΑ!

Δεν είναι μόνο οι τάσεις που προκύπτουν από τις πασαρέλες των fashion shows. «Το στιλ είναι διαχρονικό» όπως είχε πει και ο Yves Saint Laurent, οπότε σε κάθε επίδειξη μόδας παρατηρούμε συνεχώς και το styling. Γιατί είναι αυτό που θα μας δώσει το σωστό attitude αλλά και θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις μας.

Παρακάτω, έχω επιλέξει αυτά που προέκυψαν από τα fashion shows της Νέας Υόρκης και που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις, χωρίς δεύτερη σκέψη!

1. Button Up: Αυτός είναι ο νέος και πιο κουλ τρόπος για να φορέσεις και να κουμπώσεις το πουκάμισό σου. Είτε πάνω από ένα τοπ ή και φόρεμα, αυτό το στιλ θα δώσει extra swag στα look σου.

5stylingtipsfromny_01.jpg

2. I’m a cheerleader: Μην αψηφάς την δυναμική των αξεσουάρ, ακόμη και αυτών για τα μαλλιά, που θέλουν να αποκαλύψεις την cheerleader που έκρυβες πάντα μέσα σου.

5stylingtipsfromny_02.jpg

3. Δέσ' το… χαλαρά: Άλλος ένα εναλλακτικός τρόπος να φορέσεις το πουκάμισο. Είτε φορώντας ένα crop top από μέσα, είτε πάνω από μια σαλοπέτα ή ακόμη και από ένα bra top, δώσε στον τρόπο που δένεις το πουκάμισο μια πιο «χαλαρή» διάθεση.

5stylingtipsfromny_03.jpg

4. Layers & shorts: Αυτή είναι η νέα και πιο ιδιαίτερη εκδοχή των layers. Συνδύασε δύο διαφορετικά σορτσάκια μαζί (αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι διαφορετικού υφάσματος και μήκους το ένα από το άλλο) και το αποτέλεσμα θα σε μαγέψει!

5stylingtipsfromny_04.jpg

5. Ασορτί Αξεσουάρ: Ξέχνα επιτέλους τα πολυφορεμένα πλαστικά headbands που θυμίζουν την δεκαετία του ’70. Η νέα τάση καλεί να δώσεις νέο ρόλο στο μαντήλι σου, δενόντας γύρω από το κεφάλι σου. Για extra points, ταίριαξέ το με το σύνολό σου.

5stylingtipsfromny_05.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.