5 ρούχα και αξεσουάρ που μισούν ΟΛΟΙ οι άνδρες

…και ίσως έχουν δίκιο!

Κέλλυ Νόβακ

…και ίσως έχουν δίκιο!

Σίγουρα η μόδα -για εμάς τις γυναίκες τουλάχιστον- πρέπει να είναι κάτι το οποίο μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα, δημιουργικά και με αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ εύκολο, καμιά φορά, όμως να επηρεαστούμε από μια μεγάλη τάση και να την ακολουθήσουμε τυφλά. «Ζωντανά» παράδειγματα είναι και τα παρακάτω.

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ αυτά μπορεί να έχουν φορεθεί από ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού παγκοσμίως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια από αυτά δεν είναι σχεδόν… απαγορευτικά. Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι -σύμφωνα με έρευνες- έχει αποδειχτεί ότι κάποια από αυτά τα fashion items θεωρούνται μη ελκυστικά, από την πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού. Και αυτό γιατί, είτε δεν τα θεωρούν σέξι, είτε τα βρίσκουν λίγο, εμ, …μπανάλ!

1. Harem Pants: Αυτό το παντελόνι δικαιολογείται μόνο απ’ τον MC Hammer. Ας μείνει εκεί η συζήτηση...

5itemsmenhate_01.jpg

2. Oversized Γυαλιά Ηλίου: Αν και αυτή η τάση έχει ήδη ψιλο-ξεπεραστεί, σύμφωνα με τον ανδρικό πληθυσμό, το πρόβλημα μ' αυτή βρίσκεται στο γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αν η γυναίκα που τα φοράει, είναι «κόμματος» ή όχι (σ.σ. άντρες παιδί μου…)!

5itemsmenhate_02.jpg

3. Γούνινες Μπότες: Θέλω να ελπίζω ότι καταλαβαίνεις γιατί δεν είναι για τους άντρες ελκυστικό αυτό το παπούτσι. Ίσως, γιατί δεν κολακεύει καμία γυναίκα; Ναι, ναι, ακόμα και εάν είσαι σαν αγγελάκι της Victoria’s Secret με δίμετρα πόδια... Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ξεκόλλα!

5itemsmenhate_03.jpg

4. Αθλητικές φόρμες με γράμματα στο μέρος του πωπού: Είσαι “juicy”, είσαι “pink”; Ό,τι και να θέλεις να «πεις», κάν'το με τα λόγια, όχι με τα ρούχα. Άσε που πολλοί άντρες πιστεύουν ότι θέλεις να τραβήξεις εθελημένα το βλέμμα… εκεί, κάτι που δεν τους αρέσει να γίνεται με αυτό τον τρόπο.

5itemsmenhate_04.jpg

5. Περίεργα Τακούνια: Ναι, ναι σε καταλαβαίνω απόλυτα ότι ένα platform παπούτσι είναι πολύ πιο ξεκούραστο για τα πόδια από ένα ζευγάρι stilettos, αλλά οι άντρες το βλέπουν αλλιώς. Τι να κάνουμε που ο David Lynch τα έκανε φετίχ;

5itemsmenhate_05.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares