ΑΥΤΑ είναι τα 6 καλύτερα φθινοπωρινά παλτό

…από το αγαπημένο σου online shop Asos!

Κέλλυ Νόβακ

…από το αγαπημένο σου online shop Asos!

To online shopping είναι από τα αγαπημένες μου συνήθειες και συχνά πιάνω τον εαυτό μου να…. ψαχουλεύει στο διαδίκτυο, κάνοντας ακόμα και το «πατροπαράδοτο» window shopping. Μπορεί αυτή η διαδικασία να μην μου βγαίνει πάντα σε καλό, γιατί τελικά όλο και κάτι καταλήγω να ψωνίζω, αλλά παράλληλα έχω την ευκαιρία να κάνω μια έρευνα αγοράς για τις καλύτερες τιμές, αλλά και τα καλύτερα fashion items της αγοράς.

Το e-shop Asos, είναι ένα από τα αγαπημένα μου τα τελευταία 6-7 χρόνια που ψωνίζω από αυτό, και ο βασικός λόγος –πέρα από την εύκολη εξυπηρέτηση που προσφέρει- είναι και οι πολύ καλές τιμές του. Αυτές συνδυαστικά με τα fashion forward σχέδιά του και την τεράστια ποικιλία από brands που διαθέτει, είναι μερικά από τα στοιχεία που το έχουν κάνει ένα από τα πιο επιτυχημένα online shops, παγκοσμίως. Διαθέτει, μάλιστα, και το δικό του ομώνυμο brand, το οποίο είναι πλήρως ενημερωμένο με τις τελευταίες τάσεις.

Με την νέα σεζόν, λοιπόν, και τον άκρως πλέον φθινοπωρινό καιρό, ένα παλτό για αυτή την περίοδο είναι αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της. Εγώ, επίλεξα από το site ΑΥΤΑ που ξεχώρισαν για το διαχρονικό και άλλοτε ιδιαίτερο σχέδιό τους –έτσι για να καλύψω όλα τα γούστα- αλλά και την καλή τιμή τους φυσικά!

asoscoats_01.jpg

ASOS Coat With Seam Detail In Hairy Wool, €106,64 

asoscoats_02.jpg

ASOS Coat In Cocoon Fit, €120,85 

asoscoats_03.jpg

ASOS Biker Jacket in Faux Fur, €120,85 

asoscoats_04.jpg

ASOS Coat With 60's Collar, €120,85 

asoscoats_05.jpg

ASOS Parka With Bomber Detail And Ruched Back, €59,72 

asoscoats_06.jpg

ASOS 60s Longline Duster Co-ord, €92,42 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares