Skip to main content

DO IT YOURSELF

3 (απλά) βήματα για να γίνεις το ΑΠΟΛΥΤΟ αγοροκόριτσο

Tomboy Style Alert!


Κέλλυ Νόβακ

Tomboy Style Alert!

Μπορεί σαν γυναίκα να αισθάνεσαι τρομερά θηλυκή και σέξι, αλλά -κατά την γνώμη μου- όλες οι γυναίκες λίγο ή πολύ, κρύβουμε μέσα μας ένα αγοροκόριτσο. Και υπάρχει κάτι τρομερά ενδιαφέρον στο να μην χρειάζεται να αποδείξεις το πόσο σέξι μπορεί να είσαι, μέσα από τα ρούχα σου, αλλά από την προσωπικότητά σου.

Και για να το κάνεις αυτό, αλλά και για να πειραματιστείς με το στιλ και το casual ντύσιμό σου, το tomboy style είναι το ιδανικό. Με 3 απλά βήματα μπορείς να το καταφέρεις πανεύκολα!

Tip #1: Layers

Το layering είναι το «μυστικό» για το απόλυτο tomboy look. Για το χειμώνα, φόρεσε ένα πουλόβερ με ένα jacket και για το καλοκαίρι προτίμησε λεπτά και ανάλαφρα υφάσματα, τα οποία δίνουν μια χαλαρή και κουλ αισθητική.

3tomboylooktips_01.jpg

Tip #2: Denim

Ανακάλυψε την πιο ροκ πλευρά σου και βάλε το denim στην ζωή σου. Ένα μαύρο τζιν παντελόνι με ένα graphic tee ή ένα total denim look είναι ιδανικά για να πείσεις τον κόσμο ότι είσαι αγοροκόριτσο!

3tomboylooktips_02.jpg

Tip #3: Hats

Το απόλυτο αξεσουάρ για αυτό το στιλ. Είτε ένα baseball cap, είτε σκουφάκι ή ένα κλασσικό fedora, είναι καπέλα που θα δώσουν μια έξτρα γοητεία στο tomboy ύφος σου.

3tomboylooktips_03.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα