Skip to main content

DO IT YOURSELF

Etiquette Style: Τα Dos και Don’ts που πρέπει να ακολουθείς στις επίσημες εμφανίσεις σου

Ένας οδηγός που θα σου λύσει τα χέρια!



Ένας οδηγός που θα σου λύσει τα χέρια!

Το λεγόμενο “etiquette style” είναι το «πρωτόκολλο» που θεωρητικά πρέπει να ακολουθούμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως ένα επίσημο event, ένα σημαντικό meeting στο γραφείο, ένα interview και πολλές άλλες.

Φυσικά, με τις επερχόμενες γιορτές, όλο και περισσότερα είναι αυτά τα events στα οποία πρέπει να παραβρεθούμε και στα οποία υπάρχει ένα συγκεκριμένο dress code. Υπάρχουν πλέον «κώδικες»/ κανόνες οι οποίοι μας μαθαίνουν το τι πρέπει να φοράμε, οποιαδήποτε και εάν είναι η περίσταση. Πράγματα που πρέπει να κάνουμε ή να αποφύγουμε, που, κατά την γνώμη μου, πρέπει κάθε γυναίκα να ακολουθεί, καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής της και σε όλες μα όλες τις περιστάσεις.

• Do: Ένα chic φλατ παπούτσι είναι πάντα και παντού «αποδεκτό» / Don’t: Προτίμησε, λοιπόν, τα φλατ παπούτσια, απ’ ότι ένα ζευγάρι τακούνια τα οποία δεν μπορείς να περπατήσεις.

• Do: Παίξε με τις διαφορετικές σιλουέτες στα ρούχα σε ένα σύνολό σου / Don’t: Μην φοράς, όμως, ρούχα που δεν ταιριάζουν άψογα στον σωματότυπό σου.

• Do: Επένδυσε σε κλασσικά, διαχρονικά staple ρούχα / Don’t: Μην αρκείσαι, όμως, μόνο σε αυτά και τόλμησε και πιο ιδιαίτερα.

• Do: Μην φοράς πολλά αξεσουάρ / Don’t: Πάντα να προσθέτεις ένα τρίτο στοιχείο στο σύνολο σου.

• Do: Μείνε πιστή στην «στολή» σου –σε ένα σύνολο δηλαδή που φοράς συχνά-, όταν βιάζεσαι / Don’t: Μην φοράς τα ίδια ρούχα κάθε μέρα.

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.