Skip to main content

DO IT YOURSELF

Αυτά είναι τα 6 ΠΙΟ πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα για την κολλητή σου

Με λιγότερα από 50€!


Κέλλυ Νόβακ

Με λιγότερα από 50€!

Μου αρέσει πάρα να κάνω δώρα σε πρόσωπα που αγαπώ. Ειδικά τα Χριστούγεννα. Η όλη διαδικασία του να επιλέγεις κάτι για έναν άνθρωπο που γνωρίζεις και νοιάζεσαι είναι αξία ανεκτίμητη.

Βέβαια φέτος έχω ένα θέμα. Πρώτον, έχω ήδη εξαντλήσει αρκετές από τις επιλογές μου τις προηγούμενες χρονιές και δεύτερον τα… οικονομικά μου είναι λίγο πιο περιορισμένα. Άτιμες εποχές! Αλλά δεν πτοούμαι και ούτε και εσύ θα πρέπει, γιατί έχω συλλέξει μερικά από τα πιο μοναδικά δώρα που μπορείς να κάνεις στις αγαπημένες σου φίλες, συνεργάτιδες, μητέρα και τα οποία σου λέω με σιγουριά ότι θα λατρέψουν. Και φυσικά δεν θα σου κοστίσουν μια περιουσία!

1. Fashion Book: Και ποια γυναίκα δεν θέλει να διαβάζει για την μόδα; Ειδικά όταν αυτό έχει γραφτεί από μια πασίγνωστή σχεδιάστρια μόδας! Η Donna Karan μέσα στο βιβλίο της, Μy Journey, μιλάει για την μόδα, την μητρότητα και τους δύο της γάμους. 

bffgifts_01.jpg

2. Calvin Klein εσώρουχα: Ένα σετ από τα πιο διάσημα εσώρουχα του κόσμου, τα Calvin Klein Underwear, είναι ένα δώρο που όλες οι γυναίκες μπορούν να ευχαριστηθούν, γιατί είναι άνετα και κομψά παράλληλα. Ιδανικά για όλες τις ηλικίες.

bffgifts_02.jpg

3. Designer Diary: Και ποια γυναίκα δεν χρειάζεται ένα ημερολόγιο να σημειώνει τα ραντεβού ή ακόμα και τις σκέψεις της; Όλες! Αλλά δεν θα είναι το ίδιο όταν αυτό το ημερολόγιο είναι σχεδιασμένο από την designer ρούχων Kate Spade!  

bffgifts_03.jpg

 

4. Jewelry Stand: Όλες οι γυναίκες έχουμε παραπάνω κοσμήματα απ’ όσα θα έπρεπε! Και το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι πώς να τα αποθηκεύσουμε. Ένα ειδικό -και πρωτότυπο- stand σαν αυτό για τα κολιέ και τα δαχτυλίδια είναι σίγουρα απαραίτητο! 

bffgifts_04.jpg

5. Furry Slippers: Σκέψου πόση άνεση θα νιώσει το αγαπημένο σου πρόσωπο, όταν μετά από μια κουραστική ημέρα και πολύ περπάτημα ή ορθοστασία, βγάλει τα παπούτσια του –με τακούνια ή χωρίς- και τα βάλει στις πιο άνετες και μαλακές γούνινες παντόφλες! Και όχι όποιες και όποιες. Αλλά σε αυτές που έχει σχεδιάσει ο Michael Kors! 

bffgifts_05.jpg

6. Charm Blacelet: Κάνε το πιο προσωπικό δώρο στο αγαπημένο σου πρόσωπο, προσφέροντάς του ένα charm bracelet, το οποίο αντανακλά το προσωπικό σου γούστο και αισθητική. Ο οίκος κοσμημάτων Pandora σου προφέρει μια μεγάλη γκάμα σε σχέδια αλλά και τιμές! (www.pandorashop.gr)

charmbracelet_pandora_04.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης