Skip to main content

DO IT YOURSELF

Travelling in Style: O απόλυτος οδηγός για να ταξιδεύεις με στιλ

Τι πρέπει να φοράς στα μικρά ή τα μεγάλα ταξίδια σου! 


Κέλλυ Νόβακ

Τι πρέπει να φοράς στα μικρά ή τα μεγάλα ταξίδια σου! 

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μια τέλεια αφορμή για να ξεφύγουμε -έστω και για λίγες ημέρες- από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ένα ταξιδάκι, είτε κοντινό σε κάποιο από τα πολύ όμορφα μέρη της χώρας μας ή ακόμη και στο εξωτερικό, είναι η τέλεια ευκαιρία για να ξεκουραστούμε λίγο περισσότερο αυτές τις ημέρες, αλλά και να περάσουμε όμορφες στιγμές με τους κοντινούς μας ανθρώπους. Για να φτάσουμε στον προορισμό μας όμως, πρέπει να περάσουμε και από την μικρή ή μεγάλη ταλαιπωρία του ταξιδιού. Αυτό μπορεί να μας φαίνεται βαρετό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το κάνουμε με στιλ!

Τα σύνολα που φοράμε σε αυτά έχουν αρχίσει να παίζουν σημαντικό ρόλο, κυρίως από τότε που οι παπαράτσι απαθανατίζουν γνωστές σταρ σε στιγμές λίγο πριν ταξιδέψουν ή λίγο μετά από αυτό. Έτσι, έχει αρχίσει να δίνεται αρκετή σημασία στο τι φοράμε όταν ταξιδεύουμε. Και αυτό γιατί, καμιά φορά μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε την τέλεια ισορροπία μεταξύ μιας κομψής εμφάνισης και μιας όχι τελείως «ασουλούπωτης» αλλά και αυτής που παρόλα αυτά, θα μας κρατήσεις άνετες καθ’ όλες τις ώρες του ταξιδιού.

Παρακάτω, σου συνέθεσα μια λίστα με τους «κανόνες» που πρέπει να εφαρμόζεις όταν ταξιδεύεις. Δεν είναι τόσο «κανόνες» όσο -περισσότερο- tips, που θα σε βοηθήσουν να βρεις αυτή την ισορροπία που λέγαμε παραπάνω. Φυσικά, για αυτήν έχω εμπνευστεί από εμφανίσεις πολλών γνωστών σταρ!

1. Γίνε όσο πιο... απλή μπορείς: Ένα απλό t-shirt ή ένα πουκάμισο, με ένα ζευγάρι jeans και ένα πουλόβερ είναι αρκετά για να είσαι άνετη αλλά και κομψή, καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού.

travelling-style-01.jpg

2. Παίξε με μίνιμαλ αξεσουάρ: Εάν δεν μπορείς να αποχωριστείς τα κοσμήματά σου ακόμα και σε ταξίδι, τότε επέλεξε τα πιο διακριτικά που έχεις. Τα chunky και statement κολιέ και βραχιόλι δεν έχουν θέση εδώ… 

travelling-style-02.jpg

3. Δώσε βάση στην τσάντα: Σημαντικότατο αξεσουάρ για τα ταξίδια. Μια «καλή» και μεγάλη δερμάτινη τσάντα ώμου ή backpack θα σε κρατήσει in style αλλά και θα σου… κρατήσει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που χρειάζεσαι όταν ταξιδεύεις.

travelling-style-03.jpg

4. Επικεντρώσου στο πανωφόρι: Μπορεί το οutfit σου να αποτελείται από basic ρούχα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να εντυπωσιάσεις με το πανωφόρι σου. Ένα κλασσικό leather jacket ή ένα μακρύ παλτό είναι ό,τι καλύτερο.

travelling-style-04.jpg

5. Πάτα στα… πόδια σου: Τα ταξίδια δεν είναι η στιγμή που πρέπει να την αφιερώσεις στα τακούνια σου! Γι’ αυτό βάλ' τα για λίγο στην άκρη και προτίμησε flat ή αθλητικά. Εάν παρόλα αυτά δεν μπορείς με τίποτα να τα αποχωριστείς, μια καλή επιλογή είναι τα ankle boots με λίγο τακουνάκι.

travelling-style-05.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»