3 αναπάντεχοι τρόποι να φορέσεις το μαύρο καλσόν

3 αναπάντεχοι τρόποι να φορέσεις το μαύρο καλσόν. Νέες, πρωτότυπες ιδέες!

Κέλλυ Νόβακ

3 αναπάντεχοι τρόποι να φορέσεις το μαύρο καλσόν. Νέες, πρωτότυπες ιδέες!

Μπορεί να νομίζουμε ότι το να φορέσουμε ένα χοντρό, μαύρο καλσόν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Ένα τόσο κλασσικό αλλά και ιδιαίτερο παράλληλα καλσόν μπορεί πολύ εύκολα να φορεθεί λάθος και το αποτέλεσμα να είναι -το λιγότερο- απογοητευτικό. Αλλά μην σκας, γιατί έχω να σου προτείνω τρεις (ολό)φρέσκους τρόπους να το βάλεις και να εντυπωσιάζεις κάθε στιγμή!

1. Peep-Toes: Εάν νόμιζες ότι τα peep-toes φοριούνται μόνο καλοκαίρι, έκανες λάθος! Ο πιο ιδιαίτερος τρόπος να φορέσεις αυτό το καλσόν είναι με ένα τέτοιο παπούτσι, ειδικά εάν αυτό είναι σε κάποια έντονη απόχρωση, κάνοντας έτσι μεγαλύτερη αντίθεση.

3ways2wearblacktights_01.jpg

2. Black&White: Λατρεύουμε τον ασπρόμαυρο χρωματικό συνδυασμό και ένας τρόπος να τον αναδείξεις είναι φορώντας ένα μαύρο καλσόν. Η διαχρονικότητα αλλά και η σύγχρονη αισθητική αυτού του look, θα σε ξετρελάνει!

3ways2wearblacktights_02.jpg

3. Sneakers: Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να αποδώσεις ένα casual look με αυτό το καλσόν; Αρκεί να το φορέσεις με ένα καθημερινό φόρεμα και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

3ways2wearblacktights_03.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares