Σουτιέν: σωστό νούμερο

Πώς να επιλέξεις σωστό νούμερο σουτιέν. Ο απόλυτος οδηγός

Κέλλυ Νόβακ

Πώς να επιλέξεις σωστό νούμερο σουτιέν. Ο απόλυτος οδηγός

Πολλές είναι οι γυναίκες που -ακόμα και σε μεγάλη ηλικία- δεν γνωρίζουν ή δεν αγοράζουν το σωστό μέγεθος σουτιέν. Και αυτό γιατί, ενώ μπορεί να γνωρίζουν το μέγεθός τους, από μάρκα σε μάρκα οι φόρμες διαφοροποιούνται.

Πώς να επιλέξω σωστό νούμερο σουτιέν;

Για τον λόγο αυτό, με τα παρακάτω tips θα σε κατευθύνω σωστά, ώστε σε καμία περίπτωση να μην αμφιβάλλεις εάν το σουτιέν που επέλεξες είναι και το κατάλληλο!

• Δοκίμασε το σουτιέν στην τελευταία διαβάθμιση του κουμπώματος: Τα σουτιέν, είτε με το πλύσιμο, είτε με την χρήση, έχουν την τάση να ξεχειλώνουν. Όταν λοιπόν αγοράζεις ένα, δοκίμασέ το στην τελευταία διαβάθμιση του κουμπώματος και φρόντισε να σου ταιριάζει άψογα.

• Όταν σηκώνεις τα χέρια σου, το σουτιέν δεν πρέπει να κουνιέται: Σήκωσε τα χέρια πάνω από το κεφάλι σου και δες εάν το σουτιέν σου μετακινείται. Εάν ναι, τότε το μέγεθος είναι είτε πολύ μεγάλο, είτε πολύ μικρό.

• Το ενδιάμεσο σημείο του σουτιέν σου, ανάμεσα στα δύο στήθη πρέπει να είναι πάντα επίπεδο με το στέρνο σου: Ακούμπησε στο σημείο αυτό και δες εάν το σουτιέν σου κουνιέται λίγο ή πολύ. Εάν συμβαίνει το δεύτερο, τότε πρέπει να αγοράσεις το σουτιέν ένα νούμερο μεγαλύτερο.

• Εάν το σουτιέν αφήνει σημάδι στους ώμους τότε χρειάζεσαι μεγαλύτερο νούμερο: Εάν τα λουράκια του σουτιέν «ζορίζονται», τότε σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσεις μεγαλύτερο μέγεθος σουτιέν για καλύτερη στήριξη.

• Χρειάζεσαι μεγαλύτερο μέγεθος σουτιέν, εάν η μπανέλα σε ενοχλεί: Εάν το σίδερο της μπανέλας ενοχλεί το στήθος σου, τότε σημαίνει ότι έχεις πάρει μικρό μέγεθος. Απέφυγέ το, αγοράζοντας ένα μεγαλύτερο.

• Το στήθος δεν πρέπει να προεξέχει ή να είναι μικρότερο από τα cups: Εάν τα cups δείχνουν να τσαλακώνονται ή το στήθος να προεξέχει από αυτά, τότε χρειάζεσαι ένα νούμερο μικρότερο ή μεγαλύτερο.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares