Skip to main content

DO IT YOURSELF

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ οδηγός για το εορταστικό ντύσιμο

Ιδέες για τις… αγχώδεις ημέρες των γιορτών!


Κέλλυ Νόβακ

Ιδέες για τις… αγχώδεις ημέρες των γιορτών!

Μέχρι τώρα σου έχω πει τι είναι “in & out” τις γιορτές. Και για να συμπληρώσω αυτό το θέμα, τώρα σου παρουσιάζω ιδέες και ρούχα –άλλα που μπορεί να έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και άλλα όχι- που θα σε βοηθήσουν πιο πρακτικά, για το τι φοριέται αυτές τις ημέρες και τι όχι. 

1. LBD: Αχ, αυτό το μικρό μαύρο φόρεμα, πόσες φορές θα μας «ξελασπώσει»; Πολλές. Και αυτή την περίοδο τίποτα δεν… φωνάζει πιο "διαχρονικό" από ένα LBD. Άσε που θα βλέπεις τις γιορτινές φωτογραφίες μετά από χρόνια και θα είσαι ακόμα in style!

christmasguide_01.jpg

2. Sparkle Accessories: Τα λαμπερά αξεσουάρ είναι MUST στο εορταστικό ντύσιμο. Είτε σε μορφή τσάντας, κοσμημάτων ή παπουτσιών, θα δώσουν την σωστή ποσότητα λάμψης που χρειάζεσαι αυτές τις ημέρες.

christmasguide__02.jpg

3. Blazer: Ορκιζόμαστε και πάλι στον βωμό της διαχρονικότητας με ένα μαύρο σακάκι. Όποιο κι αν είναι το υλικό του (βελούδο, ζακάρ) το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Εντυπωσιακό και κλασσικό look. Άσε που ταιριάζει άψογα με τα φορέματά σου!

christmasguide_03.jpg

4. Party Skirt: Εάν βαρέθηκες να φοράς φορέματα αυτές τις ημέρες, μια πολύ καλή εναλλακτική είναι μια flirty φούστα. Επέλεξε μια τολμηρή, είτε στο ύφασμά της, είτε στο σχέδιό της. Βέβαια και μια pencil, δεν φεύγει ποτέ από την μόδα…

christmasguide_04.jpg

5. Sweater: Ενώ το πουλόβερ μπορεί να μην φαντάζει πολύ… εορταστικό, ένα chunky πλεκτό μπορεί να δώσει ένα πολύ εντυπωσιακό εφέ στην εμφάνισή σου. Ειδικά εάν το συνδυάσεις με αυτή την φούστα και τα sparkly αξεσουάρ που λέγαμε παραπάνω!

christmasguide_05.jpg

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ