Skip to main content

DO IT YOURSELF

Τι να φορέσω στο πρώτο ραντεβού;

Πρώτο ραντεβού - οδηγός για το τι θα φορέσεις: Αυτά είναι τα 3 στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις 


Κέλλυ Νόβακ

Πρώτο ραντεβού - οδηγός για το τι θα φορέσεις: Αυτά είναι τα 3 στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις 

Ο γοητευτικός συνάδελφος ή εκείνος ο κούκλος που τόσο καιρό "χαζεύεις" στο γυμναστήριο σού ζήτησε επιτέλους να βγείτε; Τέλεια! Ομολογουμένως, το πρώτο ραντεβού είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Δυστυχώς, όμως, μπορεί να είναι και.... πηγή άγχους, καθώς το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι "Τι να φορέσω στο πρώτο ραντεβού;"...

Τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού

Μην αγχώνεσαι, καθώς σήμερα θα σου αποκαλύψω τα 3 στιλιστικά λάθη που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις στο πρώτο ραντεβού και που -πίστεψε με- όλες έχουμε κάνει κατά καιρούς! Άπαξ και τα αποφύγεις, σε διαβεβαιώ ότι το επόμενο βήμα (του να επιλέξεις τι θα φορέσεις), θα είναι παιχνιδάκι. Πάμε λοιπόν!

1. Μην ντύθεις για το «λάθος» ραντεβού

Τι εννοώ; Ανάλογα με το μέρος που θα είναι το ραντεβού, φόρεσε και τα κατάλληλα ρούχα. Για π.χ εάν προτείνει να πάτε σινεμά, ένα LBD είναι τελείως ακατάλληλο. Για ένα πιο casual ραντεβού, φρόντισε να είναι και τα ρούχα σου casual ενώ, αντίστοιχα, εάν βγείτε σε κάποιο εστιατόριο, μην είσαι τελείως… χύμα!

2. Απόφυγε τα extreme ντυσίματα στο πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού δεν είναι η στιγμή για να εφαρμόσεις τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Προτίμησε να φορέσεις κάτι που είναι κλασικό και διαχρονικό (όχι όμως βαρετό) και απόφυγε να δείχνεις μέχρι και απρόσιτη στον άλλο με την εμφάνισή σου.

3. Πες όχι στα πολύ στενά ή αποκαλυπτικά ρούχα

Γενικά, είμαι κατά των πολύ στενών ρούχων, ειδικά εάν αυτά τονίζουν παραπάνω κάποιες… ατέλειες. Αλλά ακόμη και αν οι αναλογίες σου είναι άψογες, απόφυγέ τα και προτίμησε λίγο πιο χαλαρές φόρμες στα ρούχα, που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο άνετα. Όσο για τα πολύ αποκαλυπτικά ρούχα, χρειάζεται να πω κάτι; Εάν θέλεις ένα δεύτερο ή τρίτο ραντεβού, φορώντας ένα ρούχο με πολύ βαθύ μπούστο ή μια πολύ κοντή φούστα, μπορεί και να μην τα έχεις.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.